21-årig ramt af flere skud i Aarhus – indvandrerbande breder sig mens svage myndigheder ser til

Arkiv/Skærmprint: Local eyes

Den 21-årige er uden for livsfare. Politiet knytter episoden sammen med en verserende bandekonflikt i Aarhus.

En mand på 21 år er indlagt på hospitalet i Aarhus efter at være blevet ramt af flere skud. Skyderiet fandt sted i den vestlige del af byen natten til mandag.

Manden er uden for livsfare.

Det fortæller vicepolitiinspektør James Olsen tidligt mandag morgen. Han kobler samtidig hændelsen sammen med en verserende bandekonflikt.

– Det er en ung mand, som er blevet ramt af flere skud, men han er uden for livsfare. Han er i gang med at blive behandlet, siger han.

– Motivet er formentlig et internt opgør i forbindelse med konflikten.

Politiet fik anmeldelsen om skud på

Edwin Rahrs Vej i Brabrand vest for Aarhus klokken 00.15 og er tidligt mandag morgen fortsat i gang med efterforskningen.

– Vi kan endnu ikke sige så meget, men vi er ved at undersøge, hvilke bandegrupperinger der er tale om.

Loyal to Familia har slået sig ned i byen

Den 21-årige mand er fra lokalområdet.

Politiet har mandag morgen fortsat ikke foretaget nogle anholdelser i sagen. Derfor beder Østjyllands Politi offentligheden ringe på telefon 114, hvis man har oplysninger, der kan bringe politiet tættere på gerningsmanden.

Siden slutningen af maj har den vestlige del af Aarhus været præget af, at banden Loyal to Familia forsøger at slå rødder i byen.

Det har skabt spændinger, og skyderiet natten til mandag er det fjerde siden 3. juni.

De mange episoder har blandt andet ført til over 100 anholdelser med relation til bandeurolighederne.

I øjeblikket er en 22-årig mand sigtet for at have forsøgt at dræbe flere personer ved en episode 3. juni. Der var nærmest tale om et drive-by skyderi. Han blev varetægtsfængslet 8. juni.

Politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Nationalt Efterforskningscenter oplyste forleden, at Loyal to Familia på landsplan er ved at være af en “betydelig størrelse”.

/ritzau/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…