Nu var det nok: Mand forfulgte to østeuropæiske indbrudstyve – han fik et knytnæveslag, men det stoppede ham ikke

Colourbox

To østeuropæiske indbrudstyve troede åbenbart, at et hus på Egelien i Randers stod tomt, da de onsdag formiddag ved ti-tiden brød ind i huset.

 

Men de blev klogere. Husets beboer, en 19-årig mand, lå sov, men blev vækket ved indbruddet, og da han pludselig viste sig, stak de to indbrudstyve af.

 

Ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi forfulgte husets beboere de to østeuropæere ned gennem husets have, hvor de forsøgte at stikke af ved kravle over et plankeværk i bunden af haven.

 

Fik knytnæveslag og blev ridset med skruetrækker

Lige ind plankeværket lykkedes det den 19-årige at få fat i den ene af dem, som imidlertid gav ham et knytnæveslag i ansigtet og derpå slap fri over plankeværket.

 

Det stoppede dog ikke husets beboer, som fulgte med over plankeværket, hvor den anden stod klar til at modtage ham med endnu et knytnæveslag i ansigtet.

 

Samtidig hev hans makker en skruetrækker frem og ridsede den 19-årige i brystet med den, hvorefter det lykkedes for dem at stikke af.

 

Kig efter en østeuropæer med sort hageskæg

Østjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra folk, der har set to mistænkelige typer luske omkring i kvarteret ved Egelien i Randers. Eller for den sags skyld også andre steder.

 

Den ene af dem skulle ifølge politiets signalement i hvert fald være til at genkende, og det er ham her:

 

Østeuropæer, formentlig polak. Har sort hageskæg, er mellem 30 og 35 år gammel og mellem 180 og 185 centimer centimeter høj samt almindelig af bygning. Var iført mørkt tøj og sort hue eller hætte.

 

Læs også
Pludselig stod afrikaner i 74-årig kvindes stue – men hun fandt sig ikke i hvad som helst

Samme signalement for den anden bortset fra, at han var glatbarberet og uden andre særlige kendetegn.

 

Henvendelse til Østjyllands Politi på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…