Video: En indbrudstyv bar tyvekoster ud af hendes hjem gennem en hel time, mens hun sov – senere blev han afsløret på den mest utrolige måde

 Seanene Silliss, 43 år, og hendes søn lå i deres hus og sov. Imens gik en indbrudstyv fire gange ud og ind af deres hus med forskellige tyvekoster. Han ankom klokken 3 om natten og var i gang i næsten en time.

 

Han var så afslappet, at han også tog sig tid til en rygepause undervejs. Det kan man se på overvågningsvideoen her.

 

Huset har flere skilte, der advarer mod overvågning, men det generede ham åbenbart ikke det fjerneste.

 

Det foregik i Lancashire i England.

 

En ubehagelig opvågnen

Da Seanene Silliss vågnede ved 7-tiden om morgenen, kunne hun konstatere, at lyset brændte. Derefter så hun, at hendes mobiltelefon var væk.

 

Da hun så fandt ud af, at der manglede både en kniv og en kagerulle, blev hun skræmt ved tanken om, hvad tyven kunne have fundet på.

 

De tjekkede overvågningskameraet og kunne dér følge, hvor længe og hvor koldblodigt han havde været i gang.

 

Hun fik kameraet installeret, efter at hendes mand døde for fire år siden. Hun følte sig utryg ved at bo alene med sønnen.

 

Den utryghed er blevet kraftigt forstærket af oplevelsen med indbrudstyven, der efter behag bar hendes personlige ejendele ud, mens hun og sønnen sov.

 

Siden har hun følt sig angst og sårbar og bange for at forlade huset. I begyndelsen måtte hun bede en veninde om at sove hos hende. Hun lider af søvnbesvær, og det samme gør hendes søn.

Læs også
Et højst ejendommeligt indbrudstyveri – offeret tog billeder af tyven, og tyven gav offeret sit navn!

 

Den forunderlige afsløring af tyven

Disse ting forklarede hun under retssagen mod indbrudstyven, den 39-årige Scott Brown, ved Retten i Preston. Brown var med på en video fra fængslet.

 

”Jeg er krænket over, at denne person brød ind i mit hjem, mens vi sov. Jeg føler mig fysisk dårlig ved at tænke på det.”

 

Scott Brown blev altså pågrebet. Ifølge Daily Mail afslørede Seanene Silliss ham på den mest utrolige måde:

 

Familien opdagede et billede på Facebook, hvor Scott Browns søn var iført noget af det tøj, som han havde stjålet fra Seanene Silliss’ hus.

 

Hård straf

Scott Brown fik en hård straf på fem års fængsel. Dommer Beverley Lunt sagde:

Læs også
19-årig pakistansk kvinde blev voldtaget – så blev hun dømt til døden ved stening for hor og ægteskabsbrud

 

”Dette er femte gang, du er for retten for indbrudstyveri. Intet synes at få dig til at forstå, at indbrudstyverier er alvorlige forbrydelser, og at de påfører ofrene stor lidelse og skade. Jeg håber, at du lyttede omhyggeligt, da denne kvinde fortalte dig, hvordan hun har oplevet det.”

 

Men den hårde straf til indbrudstyven får ikke efterveerne til at forsvinde hos Seanene Silliss og hendes søn.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3981650/Brazen-burglar-spent-hour-raiding-mother-s-home-son-slept-took-cigarette-break-halfway-break-in.html

 


 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…