Storbritannien trues af sine egne borgere, der er gået i tjeneste hos Islamisk Stat

En dag vil vi besætte England!

 

“Vi vil ikke lade os kue, vores værdier er meget stærkere end deres!” er meddelelsen fra den britiske premierminister David Cameron.

 

Udtalelsen falder, som svar på en meget blodig video som er udsendt af Islamisk Stat. På videoen ses fem mænd i orange fangedragter knælende foran ligeså mange kampklædte bødler med pistol i hånden, rede til at henrette de knælende, hvilket også sker til slut i videoen.

 

Stemmen bag billederne er helt tydeligt en indfødt englænders, og truslen er ikke til at tage fejl af “En dag vil vi besætte England!”

 

Downing Street, Islamisk Stat er presset!

De fem henrettede påstås af ISIS at være spioner for det engelske efterretningsvæsen Secret Intelligence Service (MI6, Military Intelligence Service, Section 6). MI6 arbejder på at identificere stemmens ejer.

 

Fra Downing Street lyder det, at videoen tjener som en påmindelse om, hvor barbariske Daesh (Islamisk Stat) er, og hvilken trussel den udgør for resten af verden. Den er tydeligvis et propagandamiddel og bør betragtes som sådan.

 

Videre hedder det, at det er en terroristgruppe der er under pres på grund af de målrettede angreb der foretages på organisationens nøglepersoner.

 

Vi vil dræbe de ikke troende derovre!

I den samme video optræder et barn, hvis alder anslås til at være ca. fem år. Barnet er iført fuld kampuniform, omkring hovedet bærer det et bånd med ISIS’ logo. Han peger mod horisonten, og med noget der minder om en engelsk accent siger han: WE are going to kill the Kaffir over there!” (Vi vil dræbe de ikke troende derovre!). Drengen anses for at være identificeret som Isa Dare.

 

‘Jihad John Junior’

Isa Dares moder, Grace ‘Khadija’ Dare er engelsk statsborger og konvertit. Hun boede i Lewisham i det sydvestlige London. Hun flygtede sammen med sin søn Isa til Syrien i 2014. Drengen har fået tilnavnet ‘Jihad John Junior’, efter den berygtede Jihad John alias Mohammed Emwazi, der blev dræbt ved et drone luftangreb i november 2015.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Bedstefaderen er skuffet over politiet!

Isa’ bedstefar Henry Dare har fortalt pressen, at han hele tre gange har henvendt sig til det britiske politi og indberettet sin datter, inden hun rejste til Syrien, fordi hun opførte sig på en besynderlig måde.

 

Politiet meddelte ham at hun var fri, og at hun var over 18 år. Han er meget skuffet over dem og ønsker ikke at have nogen kontakt til dem.

 

Hun har skuffet mig totalt

“Hun har skuffet mig totalt. Hun var opdraget i kristendommen, og lige pludselig konverterede hun og blev muslim.” Bedstefaderen er meget skuffet over det britiske politi der intet har gjort for at få bragt barnet tilbage til England og dermed i sikkerhed.

 

Moderen har giftet sig med en svensk statsborger der kæmper for ISIS, han navn er Abu Bakr, og er ligesom hende konvertit.

 

ISIS er her for at blive og vil invadere England

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Manden på videoen menes at være Siddhartha Dhar, en hindu konvertit som flygtede til Syrien i 2014, medens han mod kaution var anklaget for at opfordre til terrorisme i England. Han er også kendt under navnet Abu Rymayash. Hans mentor siges at have været Michael Adebolajo den ene af de to der myrdede den engelske soldat Lee Rigby i England.

 

På videoen fremsætter han, Siddartha, en lang række nedladende udtalelser om David Cameron, så som: “Kun en imbecil ville vove at udfordre et folk der elsker døden på samme vis som I elsker livet!” og videre: “Islamisk Stat er her for at blive og vil invadere England og styre det under Sharia lovene!”

 

Du ligner en imbecil

“I som vil kæmpe under Camerons flag for en ussel løn, tror I virkelig at jeres regering vil bekymre sig om jer når i falder i vores hænder, eller vi de fraskrive jer som de gør med disse spioner (de fem henrettede). I vil tabe denne krig ligesom i tabte krigen i Irak og Afghanistan?”

 

Et andet sted fremsiger han følgende: “Du (Cameron) er blot arrogant og dum, faktisk ligner du mest en imbecil, thi kun en imbecil ville vove at føre krig mod et land hvor kun Allah regere enerådende.”

 

Den 3. Verdenskrig

Uanset hvor vanvittig og urealistisk den slags udtalelser kan lyde, viser det med al tydelighed, at det vil være imperativt at få sat en stopper for det storhedsvanvid ISIS lægger for dagen.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

Det viser også, at det er meget vigtigt at forhindre at personer drager til Mellemøsten for at slutte sig til Islamisk Stat, for ikke at tale om at forhindre at de kommer tilbage til Europa for der at udleve deres voldsmentalitet, og undergrave demokratiet i deres hjemlande.

 

Islamisk Stat skal stoppes nu

Det må og skal stoppes. Helst nu, senere kan det blive en meget sej kamp, en kamp med meget store omkostninger menneskeligt set.

 

Forhenværende chef i Admiralitetet (RN) Lord West siger at det er vigtigt, at vi gennem vores propaganda portrætterer dem som fjollede ikke skrækindjagende. 60.000.000 mennesker omkom i anden verdenskrig, hvor mange skal omkomme i den tredie, hvis vi ikke griber ind i tide?

 

Se hele videoen her:

 

http://heavy.com/news/2016/01/new-isis-islamic-state-news-pictures-videos-united-kingdom-english-england-invade-imbecile-execute-spies-full-uncensored-youtube/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…