Rystende TV-indslag viser unge indvandreres angreb på tyske politifolk

Tyske politibetjente møder en massiv mur af fjendtlighed fra unge indvandrere, især i indvandrertætte kvarterer i de større byer.

 

Betjentene møder en ekstrem mangel på respekt for deres autoritet. De bliver mødt med hånsord og beskyldninger om racisme. I en række tilfælde udarter det til voldelige angreb.

 

Politifolkene finder sig i meget. For nylig bragte vi en video i Den Korte Avis, hvor unge indvandrere sendte kaskader af grove uforskammetheder mod betjente, der bare passede deres arbejde med at holde ro og orden. Betjentene valgte at lade som ingenting.

 

Men det giver så indtryk af svaghed, hvilket kun opmuntrer ballademagerne endnu mere til at tirre og chikanere politiet.

 

Racismekortet

Den reportage fra det store tyske TV-selskab …, som vi bringer her, giver et chokerende indblik i, hvor pressede de tyske politifolk føler sig.

 

Det gælder i de konkrete situationer, hvor de er i aktion. Der skal ingenting til, før racismekortet bliver trukket.

 

Og det gælder også i den almindelige samfundsdebat. Politisk korrekte kræfter fremstiller temmelig konsekvent de unge indvandrere som ofre og betjentene som aggressive typer, der ikke gør nok for at forstå indvandrerne og gå i dialog med dem.

 

Grupper af indvandrere gør, hvad de kan for at puste til dette billede – hvilket ikke forhindrer dem i samtidig at fremstille betjentene som sølle skvat, som der ikke er nogen grund til at være bange for. Begge dele fremgår af TV-indslaget.

 

En betjent fik nok

For nogen tid siden fik en politibetjent nok. Hun tog bladet fra munden i et læserindlæg i politiforbundets blad. Hun erklærede sig hamrende træt af, at politifolkene altid skulle stille op til verbale og fysiske prygl. Hun insisterede på, at man begyndte at nævne problemerne ved deres rette navn.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Og, ja, det var en kvindelig betjent, der eksploderede. Alene det gjorde det jo lidt vanskeligt at affærdige kritikken med de sædvanlige klicheer om politifolk som småracistiske, aggressive mandetyper.

 

Oven i købet havde hun indvandrerbaggrund! Hendes familie kommer fra Grækenland. Det bragte de politisk korrekte i endnu større forlegenhed over hendes kritik.

 

Men også denne modige kvinde har måttet stå model til meget på grund af sine meninger. Så hun ønskede ikke at deltage i det TV-indslag, som vi bringer her.

 

Til gengæld optræder formanden for Tysk Politiforbund, og han gør den græsk-tyske kollegas ord til sine.

 

Videoen giver et stærkt indblik i situationen

Tysk politi har store problemer i de mest belastede områder. Her ”vakler statens magtmonopol”, som politiformanden har udtrykt det.

 

Man beskyldes for at fare for hårdt frem. Men kendsgerningen er, at betjentene ofte ikke tør gøre det, der er nødvendigt for at sætte sig i respekt.

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

 

De frygter for reaktionerne fra alliancen mellem ballademagere blandt unge indvandrere og politisk korrekte mediefolk og politikere.

 

TV-indslaget giver et stærkt indblik i, hvad betjentene udsættes for, og hvorfor de ikke tør tale rent ud om problemerne.

 

Der findes givetvis brådne kar i politiets egne rækker. Men TV-reportagen efterlader først og fremmest indtrykket af dyb afmagt hos lovens håndhævere.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…