Østeuropæiske ledere sætter hælene i og afviser Merkels flygtningekvoter – de siger nej til muslimsk indvandring

Victor Orban og Robert Fico nægter at danse efter Merkels pibe.

 

Den tyske forbundskansler Angela Merkel og EU har lavet en aftale med Tyrkiet, som de tror kan få Europa frelst gennem asylkrisen. Andre mener, den vil bidrage til kaos. Deriblandt flere østeuropæiske ledere.

 

Aftalen betyder, at Europa kan sende syriske asylansøgere retur til Tyrkiet. Til gengæld skal Europa modtage lige så mange af de flygtninge, som opholder sig i lejre i Tyrkiet. De skal derefter fordeles mellem EU’s medlemslande, som hver skal modtage en bestemt kvote.

 

Men flere ledere i Østeuropa sætter hælene i. Victor Orban fra Ungarn har sagt kategorisk nej. Og denne afvisning af Merkel og EU skal nu til folkeafstemning den 2. oktober. Det tegner til en enorm opbakning til Orbans politik.

 

Og nu følger Slovatiet og Tjekkiet efter. De vil heller ikke danse efter Merkels pibe. De siger også nej til at tage imod en kvote af flygtninge.

 

Paulenova fra Slovakiets indenrigsministerium sagde lørdag: Vi vil ikke acceptere nogen flygtninge som en konsekvens af EU’s aftale med Tyrkiet.

 

Tjekkiet har sagt, at de kan tage 80 flygtninge fra Syrien som følge af aftalen med Tyrkiet.

http://www.express.co.uk/news/world/694819/EU-SLAP-IN-THE-FACE-Slovakia-Brussels-refugees-Turkey

 

Allerede i januar rettede Slovakiets ministerpræsident socialdemokraten Robert Fico en hård kritik mod den tyske kansler Angela Merkel:

 

”Den europæiske velkommenhedskultur er slået fuldstændig fejl”. (interview med Tagesschau 7.1.16)

 

“Det multikulturelle samfund bygger på den illusion, at forskellige religioner nemt kan integreres. Men ideen om et multikulturelt Europa er rent tankespin. Det er en fantasi, som ikke kan omsættes til virkelighed.”

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

http://denkorteavis.dk/2016/osteuropas-ledere-siger-nej-til-et-multikulturelt-samfund-og-muslimsk-indvandring/

 

Victor Orban har også afviste indvandring fra muslimske lande.

 

Det samme gør Tjekkiets præsident Milos Zeman. Han frygter for Europas fremtid.

 

Han er en af de statsmænd fra Østeuropa som meget direkte siger, at Europa står over for en katastrofe. Årsagen er asylstrømmen fra Mellemøsten og Afrika. Det er i sig selv et problem, men helt galt går det, fordi de fleste er muslimer, siger han.

 

Det går galt, fordi “det i praksis er umulige at integrere muslimer i Europa”.

 

http://denkorteavis.dk/2016/han-siger-sin-mening-direkte-selv-om-han-er-praesident-mslimer-kan-ikke-integreres-i-europa/

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Intet behov for immigranter

Victor Orban har netop sagt, at Ungarn ikke har brug for en eneste immigrant. (se video)

 

Det hedder sig altid i andre europæiske lande, at de ikke kan klare sig uden indvandring. Men det gælder ikke for Ungarn. Vi klarer os godt uden én eneste immigrant, sagde Orban:

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…