Østeuropas ledere går imod Merkel og siger nej til multikultur og muslimsk indvandring

Begivenhederne i Køln nytårsaften udløste med det samme en meget håndfast reaktion fra flere ledere fra østeuropæiske lande.

 

Slovakiets ministerpræsident socialdemokraten Robert Fico rettede for få dage siden en hård kritik mod den tyske kansler Angela Merkel:

 

”Den europæiske velkommenhedskultur er slået fuldstændig fejl”. Det siger han i et interview med Tagesschau 7.1.

 

Det multikulturelle samfund, der har udviklet sig i Europa, har været én stor fejltagelse.

 

Fico ønsker ikke, at det skal gå Slovakiet som det er gået Tyskland og andre vesteuropæiske lande.

 

Han har derfor meddelt, at Slovakiet stopper al indvandring fra muslimske lande.

 

Det multikulturelle samfund har ingen gang på jorden

Han kritiserer ideen om det multikulturelle samfund for at være et rent fantasifoster.

 

”Det multikulturelle samfund bygger på den illusion, at forskellige religioner nemt kan integreres. Men ideen om et multikulturelt Europa er rent tankespin. Det er en fantasi, som ikke kan omsættes til virkelighed.”

 

Robert Fico siger, at der er en tydelig forbindelse mellem bølgen af asylansøgere og angrebene I Paris og volden I Køln. Nu betaler Europa prisen for på katastofal vis at have undervurderet risikoen ved indvandringen.

 

Han har altid selv været imod EU’s forestilling om at fordele asylansøgerne mellem landene i et kvotesystem. ”Vi vil ikke tillade en udvikling af muslimske samfund i Slovakiet”, siger han.

Læs også
En ulv i fåreklæder – Budapests nye borgmester

 

http://www.tagesschau.de/ausland/slowakei-reagiert-auf-koeln-101.html

 

I stedet for et samfund med flere kulturer vil en betydelig muslimsk indvandring trække i retning af en monokulturelt muslimsk domineret samfund.

 

Robert Fico har desuden bedt EU hasteindkalde et topmøde om rapporten om sex-overgrebene i Køln og andre storbyer i EU.

Ungarn vil have stop for al indvandring

Flere ledere i EU-systemet har forsøgt at gyde olie på vandene. For eksempel har Belgiens integrationsminister slået til lyd for at immigranterne skal lære europæisk respekt for kvinder.

 

Det blev med det samme fejet til side af Ungarns præsident Viktor Orban.

 

Viktor Orban kræver tværtimod et øjeblikkeligt stop for al indvandring.

Læs også
Magtforholdene i Europa er under dybtgående forandring – det har de fleste danske medier bare ikke opdaget

 

“Europas grundlæggende frihedsværdier er truet”, siger han ifølge The Tegraph.

 

Viktor Orban var nok den første leder i EU som tydeligt og konsekvent advarede mod de katastrofale føler af masseindvandringen fra især muslimske lande.

 

 Polen og Ungarns ledere har holdt møde

Onsdag holdt Victor Orban møde med lederen af det regerende parti i Polen, Jaroslaw Kaczynski om hele situationen.

 

Og det blev ikke kun ved tom snak. Da Ungarn i det tidlige efterår oplevede en enorm strøm af asylansøgere og immigranter gennem landet, blev det hurtigt og effektivt stoppet.

 

Ungarn byggede på rekordtid et flere hundrede kilometer langt hegn ind til nabolandene Kroatien og Rumænien. Alle skulle krydse grænsen til Ungarn ved de bevogtede grænseovergange. Kun få søgte asyl og kun meget få fik ophold.

 

Ungarns præsident Victor Orban sagde ligesom Slovarkiets ministerpræsident, at landet ikke magtede en stor indvandring og slet ikke fra muslimske lande.

Læs også
Viktor Orbáns store valgsejr i Ungarn styrker kravene om en stram udlændingepolitik i hele Europa

 

Vi stiler ikke mod et etnisk rent samfund. Men den europæiske befolkning er dårligt rustet til at håndtere kulturkonflikter med en stor muslimsk befolkning, sagde Orban flere stedet i begyndelsen af september. Blandt andet begivenhederne i Køln, ser ud til hurtigt at have givet ham medhold.

 

Forskel på Østeuropa og Vesteuropa

Da folkevandringen for alvor satte sig igennem, var der stor forskel på, hvordan Østeuropa og Vesteuropa reagerede.

 

Vesteuropa med Tyskland  i spidsen lod grænserne stå åbne. Og den 4. september gik det helt galt, da Angela Merkel sagde, at alle var velkomne.

 

Det medførte, at der er kommet 1,1 mio asylansøgere til landet.  Kultursammenstød og kriminalitet er nu ved at komme helt ud af kontrol. Senest illustreret ved begivenhederne i Køln og flere andre byer.

 

I Østeuropa reagerede man som helhed stik modsat på folkevandringen fra de overvejende muslimske lande i Mellemøsten og Afrika.

 

Læs også
Victor Orbán: “Vi ser dem ikke som muslimske flygtninge men som islamistiske erobrere”

Lederne fra de østeuropæiske såkaldte Visengrad-landene ville ikke acceptere, at folkevandringen fik fodfæste deres lande. Det er Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn. De sagde (med en lille polsk undtagelse) nej til at indgå i EU’s flygtningekvote fordeling. Et kvotesystem som indtil videre har været en kæmpefiasko.

 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12090388/Europe-in-crisis-over-sex-attacks-by-migrants-amid-calls-for-emergency-EU-meeting.html

http://www.breitbart.com/london/2015/09/17/orban-eventually-will-muslims-christians-europe/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…