“Det er umuligt at integrere muslimer i Europa” – det siger Tjekkiets præsident, som advarer mod konsekvenserne

Wikipedia

Tjekkiets præsident, Milos Zeman, frygter for Europas fremtid.

 

Han er en af de statsmænd fra Østeuropa som siger meget direkte, at Europa står over for en katastrofe. Årsagen er asylstrømmen fra Mellemøsten og Afrika. Det er i sig selv et problem, men helt galt går det fordi de fleste er muslimer.

 

Det går galt, fordi “det i praksis er umulige at integrere muslimer i Europa”.

 

Det sagde Zeman til en lokal TV-station i et interview, som er gengivet i medierne i flere europæiske lande.

 

Erfaringerne fra de vesteuropæiske lande, som i dag har ghettoer og steder, der er adskilt fra det øvrige samfund, viser, at integration af muslimske samfund i praksis er umulig”.

 

“Lad dem have deres kultur i deres egne lande. Men de skal ikke tage kulturen med til Europa. Hvis det sker, så ender det som i Køln.”

 

“Integration er kun mulig, når det er kulturer, som minder om hinanden”, sagde Zeman og pegede på mennesker fra Vietnam og Ukraine som eksempler.

De østeuropæiske lande i EU har generelt en helt anden holdning til asylstrømmen og hvordan der skal reageres.
De vesteuropæiske ledere har reageret famlende og tøvende og snakket om fælles europæiske løsninger. Alt imens er den enorme strøm af mennesker fra Mellemøsten og Afrika taget til i styrke. Over en million mennesker er kommet til europa i år.
De østeuropæiske ledere har reageret næsten stik modsat.  Det er Ungarns ministerpræsident Victor Orban og Slovakiets præsident Robert Fico, samt Polens ny leder og Tjekkiets præsident Zeman.
Orban var nok den første til at advare mod folkevandringens fra især muslimske lande og dens konsekvenser. Han byggede et stort grænsehegn og gav kun få asyl.
Fico meddelte efter tragedien i Køln, at Slovakiet stopper for al indvandring af muslimer.

“Det multikulturelle samfund bygger på den illusion, at forskellige religioner nemt kan integreres. Men ideen om et multikulturelt Europa er rent tankespin. Det er en fantasi, som ikke kan omsættes til virkelighed.”

 

 

Robert Fico sagde også, at der er en tydelig forbindelse mellem bølgen af asylansøgere og angrebene I Paris og volden I Køln. Nu betaler Europa prisen for på katastofal vis at have undervurderet risikoen ved indvandringen. (Den Korte Avis, 11.1)

 

Før jul sagde Zeman i sit julebudskab til den tjekkiske befolkning, at flygtningestrømmen mod Europa var en “organiseret invasion”.

 

“Unge mænd fra Syrien og Irak bør gribe til våben og gå i krig mod Islamisk Stat (IS) i stedet for at begive sig til Europa. Jeg er dybt overbevist om, at vi står over for en organiseret invasion, ikke en spontan bevægelse af flygtninge”, sagde Zeman i sin juletale.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Zeman har beskyldt Det Muslimske Broderskab i Egypten for at have organiseret flygtningestrømmen.

 

Zeman er tidligere venstreorienteret. Han er den første direkte valgte præsident i den Tjekkiet. Han har længe advaret mod tilstrømningen af flygtninge og migranter til Europa.

 

http://www.theguardian.com/world/2016/jan/18/integrating-muslims-into-europe-is-impossible-says-czech-president?CMP=share_btn_tw

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3403603/It-s-impossible-integrate-Muslim-community-Western-Europe-says-president-Czech-Republic.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…