Folk går fredeligt rundt på en stille vej – pludselig kommer en ‘hær’ af indvandrere ræsende på knallerter og hiver deres skydevåben frem …

Colourbox

Fredag midt om eftermiddagen kl. 14 kører 4-5 knallerter med to mand på hver frem mod Hells Angels klubhus på Petermindevej 20 i Odense.

 

De affyrer flere skud i retning af klubhuset, men ingen personer bliver ramt.

 

Efter skudsalven forsvinder de ad stisystemet i ukendt retning.

 

” Vi har nogle stisystemer i Odense, så der er rig mulighed for at forsvinde ned ad dem. Vi arbejder selvfølgelig på at få identificeret dem, men kan lige nu ikke sige noget om, hvem de er,” oplyser Kim Munksgaard fra Fyens Politi til Ekstra Bladet.

 

Politiet beskriver gruppen som unge af anden etnisk herkomst og at de havde caps og hættetrøjer på.

 

8-10 bevæbnede unge på knallerter kører altså rundt på stisystemerne i Odense, uden at politiets slår storalarm.

 

”Det er ikke noget, vi har set før,” siger politiet og peger på, at der er en konflikt i gang ml. rockerne og nogle indvandrerbander. Politiet betegner episoden som en ”drive by metode

 

Indvandrerbanderne er formodentlig Black Army og United Tribunes Forever.

 

”Drive by” skudepisoden fredag kommer blot få uger efter et attentatforsøg på et tysk Hells Angels-medlem. Attentatforsøget fandt sted ved en tankstation i Odense. Offeret var på vej til et Hells Angels jubilæum i Nyborg.

 

Ifølge Fyens Politi kan skudepisoden fredag være hævn for en skudepisode ved Rosengårdscentret natten til fredag, hvor en eller flere personer fra Hells Angels, skulle have skudt på medlemmer af Black Army. Fyens Politi kan dog ikke bekræfte episoden, som de har hørt “på vandrørene”. (fyens.dk)

Der er nu oprettet visitationszoner omkring Odense frem til den 27. september.

Læs også
Er tiltalt for drabsforsøg mod søsters ekskæreste: Skød mod en dør i Vollsmose og forsøgte derpå at stikke af til Somalia

 

 

Har politiet styr på situationen?

Man må sige, at det er foruroligende, at unge indvandrere med skydevåben, kører rundt på stisystemerne i Odense midt om eftermiddagen, for det peger jo på, at politiet fuldstændig har mistet overblikket.

 

Fyens Politi har jo et indgående kendskab til de kriminelle indvandrermiløer og politiet ved hvor de kriminelle holder til.

 

Problemerne bliver større år for år, og nu er der tilsyneladende så mange våben i omløb, at man lufter dem en fredag eftermiddag i solskin.

 

Når unge mennesker kører rundt på knallert med automatvåben under armen, er det et voldsomt anslag mod borgernes tryghed.

 

Læs også
Vollsmose i ny rekord: Som den første politikreds i landet indfører Fyns Politi skærpet strafzone med dobbelt straf

De unge indvandrere var tydeligvis ude efter rockerne, men man kunne da sagtens forestille sig, at der kunne opstå ubehagelige og faretruende situationer hvis nogen kom på tværs af deres rute, eller formastede sig til at bede dem om at holde sig fra gang- og cykelstier.

 

Men de unge indvandreres vanvittige adfærd, bekymrer åbenbart ikke myndigheder så meget, at de vælger at få ryddet op. I stedet opretter man visitationszoner. Det er næsten en vittighed, for dem der har noget at skjule vil naturligvis tage deres forholdsregler.

 

Indvandrerne må træde i karakter

Det sker oftest ugentligt at politiet bliver mødt med stenkast og truende adfærd fra unge indvandrere i Vollsmose. De unge ønsker ikke at se politiet og politiet bøjer sig for deres krav og forsøger at aftrappe konflikter det bedste de har lært.

 

Men det virker ikke, tværtimod bliver de utilpassede kriminelle frækkere og frækkere, og i kulissen står lillebrødrene og drømmer om, at det en dag bliver deres tur til at trække politiet rundt ved næsen.

 

Når hele dette sceneri kan lade sig gøre, så er det i høj grad fordi, at den generelle holdning til ordensmagten er meget ringe blandt mange indvandrere og efterkommere.

 

Man må sige det ville være passende, hvis indvandrerne selv tog ansvar og begyndte at tippe politiet, med informationer om de kriminelle grupperinger.

Læs også
Ikke-vestlig indvandring har fået voldskultur til at brede sig – nyt blodigt skyderi viser, hvorfor danskerne har fået nok

 

Sker det ikke, vil problemerne blive endnu større, ligesom den generelle holdning til indvandrerne vil få et hak nedad igen igen.

 

Det er indvandrerne selv der har skabt deres dårlige ry, så det er kun dem selv der kan forbedre det. Så se nu at komme i gang!

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…