En berygtet kriminel fra indvandrerbanden Black Army holder angiveligt det danske retssystem for nar – de danske skatteydere kan komme til at hænge på regningen

Google Street View

Mandag i denne uge var det meningen, at Houssam Daabas fra Vollsmose i Odense skulle være mødt op i Østre Landsret. Han er en del af den berygtede Daabas-familie fra Vollsmose i Odense, som står bag indvandrerbanden Black Army.

 

Houssan Daabas er igennem årene blevet dømt for en lang række kriminelle forhold.

 

I ankesagen ved Landsretten i mandags skulle retten tage stilling til, om han havde deltaget i et voldsomt overfald på en 38-årig mand i Vollsmose i 2013 sammen med en række andre bandemedlemmer fra Black Army.

 

Byretten havde dømt Houssan Daabas skyldig i forholdet og udmålt en straf på fængsel i et år og fem måneder, men han valgte dengang at anke dommen sammen med de øvrige dømte.

 

Nu skulle sagen så prøves igen i Østre Landsret i mandags. Der var bare ét problem, da hele det store maskineri var kørt i stilling: Houssan Daabas meldte sig syg og indgav en lægeerklæring som dokumentation. Dommeren så sig derfor nødsaget til at udskyde sagen. Det skriver fyns.dk og tv2Fyn.

 

Sagen udskudt helt til december

Det kan imidlertid være sin sag at fastsætte en ny dato, der passer både forsvarer, anklager og ikke mindst retten.

 

Konsekvensen er, at Houssam Daabas’ ankesag er blevet udskudt helt til december – altså 10 måneder fra nu. Men det stopper ikke her. For det er faktisk ikke første gang, at hans sag er blevet udskudt.

 

Da ankesagen blev behandlet i landsretten første gang for Houssam Daabas og de øvrige dømte, var han nemlig også fraværende: Dengang opholdt han sig i Marokko!

 

Landsretten har altså nu to gange måttet udskyde Houssam Daabas ankesag, fordi han ikke har kunnet deltage. Tanken vil nok melde sig hos nogen, om han holder det danske retssystem for nar.

 

Det store spørgsmål er, om han dukker op, når sagen skal behandles i Landsretten næste gang. Altså til december.

Læs også
Udlænding begik tre voldtægter, men undgik udvisning – nu hænger han måske alligevel i en tynd tråd

 

 

Kilder:

http://www.tv2fyn.dk/artikel/houssam-daabas-sygmelder-sig-fra-en-tur-i-retten

http://www.tv2fyn.dk/artikel/daabas-stadig-syg-sagen-udsat-til-december

http://www.fyens.dk/odense/Fyns-Politi-Vi-har-anholdt-Houssam-Daabas/artikel/2344438

http://www.tv2fyn.dk/node/49878

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…