Politikerne skærper kursen overfor rabiate imamer – nu laver Grimhøjmoskeen et fif, der skal forbedre dens image

Ifølge en video slået op på Grimhøjsmoskeens Facebook-side ”Ja til Grimhøjmoskeen” og på formand Oussama El Saadis ditto kan man forstå, at moskeen med det sigende navn for fremtiden hedder Aisha Moskeen.

 

 

Navneforandringen kommer i forbindelse med en reklamevideo for to åbent hus dage i maj.

 

 

Grimhøjmoskeen er selvsagt ikke moskeen rigtige navn, men fordi moskeen ikke har haft et navn og samtidigt ligger på Grimhøjvej, er det blevet til Grimhøjmoskeen i stedet for fx den Muslimske Sammenslutnings Moske.

 

Med navneforandringen håber moskeen sikkert at forbedre sit image i offentligheden.

 

Og man må sige den muslimske forening gennem årene er gået til biddet.

 

Det står moskeen for

Den Muslimske Sammenslutning(DMS) sættes i forbindelse med militante muslimer til Islamisk Stat, herunder danske Viktor Kristensen der spændte et bombebælte om livet for Islamisk Stat.

 

Foreningens formand Oussama El Saadi hyldede selvmordbomberen Viktor Kristensen, som en der troede på sin sag og døde for Allah.

 

Formanden siger, man håber islamisk Stat vinder krigen.

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

 

Trossamfundets ledende imam Abu Bilal Ismail er dømt for en prædiken med jødehad i en moske i Berlin.

 

Og i Tv 2´s dokumentar Moskeerne bag sløret blev imamen afsløret i, at undervise muslimske kvinder og børn i de islamiske dødsstraffe, for eksempel hvis en kvinde er utro eller har sex før ægteskabet.

 

I Tv 2´s hemmelige optagelser blev Abu Bilal Ismail så ophedet af sine egen tale, at han tordnede død for dem, der ikke overholder den islamiske fastemåned ramadanen.

 

En gæsteimam siger, det ikke er tilladt for kvinder at arbejde sammen med mænd.

 

Foreningens ungdomsafdeling opfordrer kvinder til at bruge den heldækkende dragt niqab.

 

Foreningen praktiserer streng kønsopdeling.

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

 

Formanden mener ikke, at barnebrude, der kommer til Danmark med deres mænd, bør adskilles.

 

Den Muslimske Sammenslutning på Grimhøjvej i Aarhus Vest er et eksempel på et fundamentalistisk miljø, hvor holdningen er at læse og forstå koranen og de islamiske tekster så bogstaveligt som muligt.

 

Man må sige, at Grimhøjmoskeen har hårdt brug for et nyt omdømme. Men man kan mildt sagt tvivle på, at der bliver ændret på holdningerne, når man vælger et navn som er forbundet til en så ømtålelig sag som Mohammeds seksuelle forhold til en mindreårig.

 

Aisha var Mohammeds barnebrud. Den pige som han i en alder af 53 år giftede sig med. Aisha var seks år ved ægteskabets indgåelse og hun var ni år da Mohammed fuldbyrdede ægteskabet. Kilde her og her.

 

Sunni og shia muslimske sagkyndige er iøvrigt enige om, at der ikke er noget kontroversielt over det umage arrangement.

 

Ifølge shi-muslimernes religiøse overhovedet Ayatollah Sayyid Ali Husaini Sistani, kan man fx på dennes hjemme side læse (dansk oversættelse):

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

 

2519 En hustru som er under ni år gammel, og som endnu ikke har menstruationer, behøver ikke nogen “venteperiode”. Det betyder at, selv om ægtemanden har dyrket sex med hende, så kan hun gifte sig igen straks efter en skilsmisse.

2520. Hvis en hustru som er over ni år gammel, og har menstruationer, bliver skilt fra sin ægtemand efter samlejer, så er det nødvendigt for hende at overholde venteperioden efter skilsmissen. (En venteperiode er på tre måneder, for at sikre at den skilte ikke er gravid). Kilde her.

 

Men til offentligheden holder formand El Saadi, og mange andre, taler om, at han elsker Danmark og at han er dansker.

 

”Jeg elsker Danmark, fordi jeg har rettigheder, fordi mine børn får undervisning, og fordi folk er venlige. Danmark er et godt land og et land, hvor jeg kan praktisere min religion uden problemer”, siger han. (Kristeligt Dagblad)

 

Så mon ikke han fortæller i Kristeligt Dagblad i næste uge, at lille Aisha faktisk var meget ældre, da Mohammed giftede sig med hende?

 

Reklamevideoen kan ses her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…