Ak, ja sådan går det ofte for politisk korrekte: Dagbladet Politikens iranske succesdreng og rollemodel viste sig at være voldsmand og brutal arbejdsgiver

Skærmprint You Tube / 2013

Der var ingen ende på begejstringen på dagbladet Politikens redaktion, da den dengang 30-årige iranske indvandrer, Bahram Sari Beliverdi, i 2011 overtog det konkursramte in sted Café Sommersko i København.

 

I dag er Bahram Sari Beliverdi sammen med sin bestyrer, som er medlem af den berygtede indvandrebande med det mafiaklingende navn Loyal to Famlia, varetægtsfængslet i en sag om grov og livstruende vold.

 

I den anledning har Uriaspostens blogger, Kim Møller, været på jagt i Politikens arkiver for at se, hvad Politiken dengang skrev om en iransk indvandrer, der var i stand til overtage hele det politisk korrekte segments in sted.

 

Alt hvad Bahram Sari rører ved bliver til guld

Og det er ikke småting, der kan graves frem. Blandt andet en artikel fra den 8. marts 2011, hvor Politiken næsegrus skriver om deres iranske succesdreng:

 

”Alt, hvad Bahram Sari rører ved, bliver tilsyneladende til guld,” hed det blandt andet i artiklen efterfulgt af en rørende historie om en 17-årig indvandrerknægt fra Vesterbro med ambitioner:

 

”Da Bahram Sari var en 17-årig gymnasiedreng fra Vesterbro, var han på sit første cafébesøg. Stedet, han besøgte, hed Café Sommersko. Han glemte aldrig de håndskårne fritter med chillimayo, de røde nappasofaer og de flotte lysekroner. Han tænkte ’Det var godt nok et lækkert sted”

 

”Nu 13 år efter, hed det videre i artiklen, har han føjet Café Sommersko til den alenlange liste af steder, han ejer.”

 

Men så begynder virkeligheden at melde sig

Til Politikens ros skal dog siges, at avisen et par måneder senere konstaterer, at der er problemer med hygiejnen i en anden af iranerens restauranter. Således har Kim Møller fundet dette klip i Politiken den 6. maj 2011, hvor artiklen dog indledes med en form for undskyldende forklaring på iranerens hygiejneproblemer:

 

”Restauratøren Bahram Sari har haft travlt med at åbne nye steder i København de seneste år. Måske også for travlt. For lige nu har Saris restaurant ”Sari Ad Libitum” på Axeltorv fire sure smileys. Det får kunderne dog ikke at se, for restauratøren hænger ifølge Ekstra Bladet ikke kontrolrapporter op på stedet,”

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Ligeledes fremgår det af artiklen, at den iranske restauratør også har sit hyr med at holde styr på køkkenet, hvor restauranten ikke har foretaget den løbende egenkontrol.

 

Vanvittige og urimelige arbejdsforhold

Året efter må selv Politiken konstatere, at glansen nu er gået af Skt. Gertrud. Således har Kim Møller fundet følgende artikel i avisen fra den 4.juni om arbejdsforholdene på iranerens caféer:

 

”Seks tidligere ansatte på Café Stella og én tidligere ansat på Café Sommersko fortæller til politiken.dk, at der er tale om ”urimelige” og ”vanvittige” arbejdsforhold på caféerne, hvor ulønnet overarbejde og vagter på ti timer uden pause ikke var unormalt.”

 

Videre hedder det i artiklen:

 

”De tidligere ansatte fortæller, at man som medarbejder selv skulle betale for sine pauser, og at man ikke fik løn for overarbejde, når cafeen skulle åbnes og lukkes.”

 

Brugte ulovlig arbejdskraft og mistænkt for menneskehandel

Læs også
Nykøbing Falster: Indvandrer sigtet for brand i sin egen butik – kynisk plan var tæt på at koste menneskeliv

Som vi i går med Ritzau som kilde skrev her i avisen, tilstod Bahram Sari Beliverdi i Københavns Byret i 2013 en række forhold om brug af ulovlig arbejdskraft og blev idømt otte måneders fængsel, hvoraf de fem blev gjort betinget.

 

Dertil kom en bøde på 1,75 millioner kroner plus en erstatning til SKAT på over yderligere en million kroner.

 

I sagen om ulovlig arbejdskraft var det ifølge Ritzau også på tale at rejse sigtelse mod den iranske in sted restauratør for menneskehandel, men den sag opgav statsadvokaten.

 

Ligeledes i 2013 blev Bahram Sari Beliverdi , som ifølge Ekstra Bladet er femdobbelt karatemester, idømt 60 dages fængsel for vold mod to kvinder. Den ene var hans daværende forlovedes søster, som han slog i gulvet.

 

Sigtet for livstruende vold mod tidligere ansat

Som nævnt er ejeren af blandt andet caffe latte in stedet Café Sommersko, Bahram Sari Beliverdi, i øjeblikket sammen med sin bestyrer fra indvandrerbanden Loyal to Familia bag lås og slå i form af varetægtsfængsling.

 

Der er tale om sigtelser for blandt andet livstruende vold, hvor den iranske restauratør og hans bestyrer i forening skulle have taget så voldsomme og brutale kvælergreb på en tidligere ansat, at ofret mistede bevidstheden i fem sekunder.

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

 

Begge nægter sig skyldige i sigtelsen.

 

Hans caféer kører med blodrøde bundlinjer

Ud over Café Sommersko og Café Dan Turell ejer Bahram Sari Beliverdi yderligere i alt ni caféer i København.

 

De er samlet i fire forskellige selskaber, som kører med blodrøde bundlinjer.

 

Blandt dem ”Property and Restaurant Group Investment ApS.”, som ifølge Berlingske Business på trods af et overskud på 4,7 millioner kroner hænger på en negativ egenkapital på hele 8,8 millioner kroner.

 

For de fire selskaber er der samlet en negativ egenkapital på i alt 17,3 millioner kroner.

 

Læs også
Mand med indvandrerbaggrund kører i luksus-Mercedes og griner hele vejen hen til jobcenter

Se video her med fødselsdagsfest for Bahram Sari Beliverdi:

 

https://www.youtube.com/watch?v=nEZVQ20hqCo

 

http://www.uriasposten.net/archives/78603

 

http://ekstrabladet.dk/112/article4537642.ece

 

https://denkorteavis.dk/2016/pa-disse-cafeer-i-kobenhavn-elsker-de-politisk-korrekte-at-komme-nu-afslores-det-at-ejeren-er-kriminel-og-bestyreren-er-medlem-af-en-indvandrebande/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=

 

http://www.business.dk/detailhandel/voldssigtet-cafeejer-slaeber-rundt-paa-blodroede-regnskaber

 

Læs også
Libaneser var indlagt på sygehus i Aalborg – her sneg han sig ind til en anden patient og begik vanvittigt røveri
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…