Han ville hjælpe en mand, som lå på gaden og så elendig ud – men det kom til at koste ham dyrt

Google Maps

Hjælpsomhed kan koste dyrt. Det måtte en 47-årig mand fra Randers sande, da han torsdag aften ved 21-tiden så en østeuropæisk mand ligge på gaden overfor Tiger-butikken på Rådhustorvet i Randers.

 

Helt reflektorisk bøjer han sig ned over den liggende mand og tager fat i hans arm for at høre, om der er noget, han kan hjælpe med, skriver lokalavisen.dk

 

Og det var en kæmpe fejltagelse

Det skulle han dog aldrig have gjort. Den liggende østeuropæer tog fat i hans arm og holdt den fast, medens han gav ham et knæ i siden, således at den 47-årige hjælpsomme mand faldt omkuld.

 

Straks dukkede en anden mand frem. Han var angiveligt i ledtog med den liggende østeuropæer og forlangte på gebrokkent engelsk ”money, telephone.”

 

Den hjælpsomme 47-årige afleverede sin mobiltelefon og pung, og begge mænd forsvandt sammen i ukendt retning.

 

Østjyllands Politi efterlyser nu en cirka 170 centimer høj mand af østeuropæisk udseende og iført en mørk dunjakke, cowboybukser samt mørke kondisko. Eneste signalement af den anden er, at han taler gebrokkent engelsk.

 

http://lokalavisen.dk/ville-hjaelpe-mand-der-laa-paa-gaden-det-var-en-k%E6mpe-fejltagelse-/Politi/20161118/artikler/161119325/1265?utm_source=Lokalavisen.dk+112&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Ville+hj%E6lpe+mand%2C+der+l%

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…