Nu kan man få en barnepige, der er bevæbnet, uddannet i kampsport og har forstand på sprængstoffer

Colourbox

Vi lever i urolige tider med voldelige overfald og terror.

 

Langt de fleste mennesker bliver heldigvis ikke personligt berørt af disse farer. Men nogle mennesker ønsker at gardere sig selv og deres børn mod dem.

 

Det har fået et firma til at tilbyde, at man kan hyre en såkaldt ’security nanny’ – det vil sige en barnepige, som ikke bare kan passe børn, men også kan bruge våben og kampsport og sågar håndtere sprængstoffer.

 

Firmaet hedder Campus Security. Det har hjemsted i Wien, men det har som det første firma lanceret konceptet med en ’security nanny’ på verdensplan.

 

Corinne og hendes kolleger

Man præsenterer Corinne på 37 år. Hun er ikke bare en kærlig barnepige, men kan også klare farlige situationer – om nødvendigt med våben.

 

Corinne og hendes kolleger er skolet i kampsport og i et vist omfang også i terrorbekæmpelse og omgang med sprængstoffer. De er udstyret med skudsikker vest og en såkaldt Glock-pistol.

 

Det er virkelig børnepasning, der rækker helt ud i det helt ekstreme: ”Isabella og Alexander, bliv stående, mens Corinne lige får lagt de væmmelige mænd i håndjern!”

 

Her kan danske barnepiger, pædagoger og dagplejemødre slet ikke være med.

 

Det koster mellem 700 kr. og lidt over 1.000 kr. i timen at hyre en børnepasser, der samtidig klarer sikkerheden, hos Campus Security.

 

Ifølge firmaet begynder ideen at slå igennem. Man siger, at kunderne ikke kun kommer fra velhavende kredse. Der er også mere almindelige mødre og fædre, der har særlige grunde til at beskytte deres barn med en ’security nanny’.

Læs også
Irakisk migrant dræbte sin samleverske, fordi hun sagde, at han ikke havde hår på brystet

 

På billedet her ser man den ny slags barnepige i arbejde.

 

http://www.krone.at/city4u/aufregung-in-wien-nannys-mit-waffe-unterwegs-nanny-als-security-story-534740

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…