Dette par stod bag en 83-årig kvinde ved kassen i Meny i Silkeborg – nu er de efterlyst af politiet

Politiet

Hvis du har set dette par, som senest huserede i Silkeborg, vil Midt- og Vestjyllands Politi meget gerne høre fra dig.

 

Den 29. november ved 17-tiden begik de sandsynligvis tricktyveri mod en 83-årig kvinde i Meny på Christian 8.S Vej i Silkeborg.

 

Medens kvinden stod ved kassen og betalte, fik hun afluret pinkoden til sit dankort, og da hun kom hjem, opdagede hun, at kortet var blevet stjålet, hvorefter hun spærrede det.

 

På overvågningen, som politiets foto stammer fra, kan man se en mand og en kvinde, der under færden rundt i butikken befinder sig tæt på den 83-årige kvinde samt ved kassekøen, hvor de står umiddelbart lige bag hende, medens hun betaler for sine varer.

 

Der blev hævet tre gange på kortet

Det er uvist, hvordan det er lykkes for tricktyvene at kommer i besiddelse af den 83-åriges dankort, men politiet mener, at kvinden uden for Menu kontaktede den 83-årige.

 

Det lykkedes tricktyvene at hæve tre gange på kortet, inden den 83-årige fik det spærret, og manden kan senere ses på overvågningsbilleder hos en af Jyske Banks afdelinger i Silkeborg, hvor han hævede penge på det stjålne kort.

 

I håbet om, at nogen kan genkende tricktyvene, har Midt- og Vestjyllands Politi nu offentliggjort disse fotos fra overvågningskameraerne.

 

Oplysninger til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…