Donald Trumps valgsejr har sendt Journalistisk Venstreparti ud i dyb krise – også i Danmark

Søndag aften bragte Nyhederne på TV2 et indslag om den grænsemur, som Donald Trump vil have bygget ved grænsen til Mexico.

 

Man fortalte seerne, at Trump nu var havnet i et alvorligt troværdighedsproblem med denne mur. Han ”indrømmer” nemlig, at noget af grænsen ikke skal have en mur, men et hegn.

 

Det fik man så gjort til et alvorligt problem for Trump.

 

Den kommende præsident meddeler, at han fastholder sin idé om en fysisk barriere ved grænsen. Og så laver TV2 en historie om, hvor stort et problem det er for ham, at noget af barrieren skal bygges af ståltråd i stedet for mursten!

 

Denne historie viser den afmagt, som præger Journalistisk Venstreparti oven på Trumps valgsejr. De politisk korrekte journalister har fået et chok, og nu render de høneforvirrede rundt og leder efter hvad som helst, som de kan bruge til at holde modet oppe i deres kamp mod Trump.

 

I Danmark gælder det både TV2, DR og aviserne.

 

”Store” demonstrationer

TV2 er også strømmet over med beretninger om demonstrationer i amerikanske byer efter Trumps valgsejr.

 

Stakåndet fortæller reportere, at ”flere tusind mennesker” demonstrerede i Portland, Oregon. I New York gjorde reporteren et stort nummer ud af, at der måske var op mod 10.000 demonstranter.

 

Enhver, der kender til demonstrationer, vil vide, at en demonstration på under 10.000 deltagere er en lille-bitte-bitte demonstration i et land som USA og en by som New York.

 

Disse demonstrationer er på ingen måde et vidnesbyrd om en bred folkelig protest mod Trump. De er det stik modsatte. Groft sagt er det de sædvanlige venstreorienterede studenter-typer, der demonstrerer.

Læs også
Jair Bolsonaro -” Trump of the Tropics” – ny præsident i Brasilien

 

”Racister”

Når TV2 nu tilfældigvis hives frem her, skal det føjes til, at stationen også leverede en stribe fine indslag fra valgkampen, ikke mindst USA-korrespondenten Jesper Steinmetz.

 

Men selv den samvittighedsfulde Steinmetz går ind imellem i skred.

 

Mandag morgen fortalte han om Trumps udnævnelser til topposterne som stabschef og chefrådgiver. Sidstnævnte stilling har han besat med Stephen Bannon, som var succesrig leder af Trumps valgkamp.

 

Bannon ejer og leder medievirksomheden Breitbart News Network. Steinmetz kunne nu fortælle de morgenduelige seere på TV2 News, at Breitbart står for racistiske synspunkter.

 

Racistiske? Hvornår har Breitbart været racistisk?

 

Læs også
FBI-direktøren og præsident Trump

Man får en mistanke om, at TV2-korrespondenten faktisk ikke kender til Breitbart, men bare snakker efter, hvad der siges i amerikanske kredse, der anser enhver form for indvandringskritik for ”racistisk”.

 

Seerne flygter fra CNN

Denne fladpandede debatform er desværre ganske almindelig i politisk korrekte amerikanske medier. Det gælder også flagskibe som New York Times og CNN.

 

Frygten for Trump fik disse medier, der beundres så næsegrust af Journalistisk Venstreparti i Danmark, til at køre helt ud af tangenten under valgkampen.

 

Det har åbenbart været for meget for en del af deres læsere og seere. CNN taber mange seere i øjeblikket, og det ser ud til, at New York Times taber læsere (se links nedenfor).

 

Tømmermænd på New York Times

Efter valgnederlaget har der tilsyneladende meldt sig nogle journalistiske tømmermænd hos New York Times. Det fremgår af et brev fra bladets udgiver, Arthur Sulzberger Jr., til abonnenterne.

 

Læs også
Nordkorea true med aflysning af topmøde med Trump

Sulzberger medgiver, at hans avis ikke havde tilstrækkeligt blik for Trumps folkelige opbakning. Og så kommer det virkelig interessante:

 

Udgiveren fastholder, at New York Times har været ”fair i sin dækning af de to kandidater”. Men reelt indrømmer han, at det absolut ikke har været tilfældet.

 

Sulzberger lover nemlig, at avisens stab ”igen vil vie sin journalistik til den fundamentale mission for Times’ journalistik. Det vil sige at rapportere ærligt, uden frygt og uden favorisering om Amerika og verden”.

 

Avisen forsikrer altså, at den har været fair, hvorefter den lover, at den fremover vil forbedre sig og sørge for at være fair.

 

Det er ikke let at være Journalistisk Venstreparti i disse tider.

 

http://nypost.com/2016/11/11/new-york-times-we-blew-it-on-trump/

 

Læs også
Canadas premierminister Trudeau – et farligt fjols

http://mustseenews123.com/cnn-ratings-drop-below-gardening-network-as-trump-supporters-boycott-over-bias?v=h8y9XFOllxhJwmRN4ZnsQKPE1C6aMN0pSla1m7K&page=2

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…