Muslimer, som går på Arbejdsformidlingen, kan få tilbudt et job hos … Islamisk Stat

Arbejdsløse muslimer som går på arbejdsformidlingen i Malmø bliver tilbudt et helt særligt job og karriere – som terrorist i Islamisk Stat. Ikke af de ansatte, men af folk som blander sig med de arbejdssøgende, som venter i et stort rum med mange mennesker.

 

Islamisk Stat trænger tilsyneladende dybere og dybere ind i de europæiske samfund. De infiltrere arbejdspladser og institutioner på forskellig vis. som ansatte, som kunder, lærere, elever. Der er mange muligheder.

Det seneste eksempel som er blevet offentliggjort er fra Arbejdsformidlingen i Malmø i Sverige.
På Arbejdsformidlingen kommer mange migranter og flygtninge fra Mellemøsten og Afrika for at få en samtale med en sagsbehandler. Det er en del af det regulerede arbejdsmarkedet.
Men mens de venter kan de blive kontaktet af andre, som tilsyneladende også venter. Men nogle af dem har et helt andet formål. De er fra Islamisk Stat og de forsøger at hverve tilhænger blandt de nyankomne fra Syrien og andre lande.
De ansatte på arbejdsformidlingen opdagede for nogle måneder siden, at en fremmed mand forsøgte at få kontakt til formidlingens kunder for at bearbejde dem med materiale fra Islamisk Stat.

 

Det bekræfter Per-Ola Persson, sikkerhedschef ved Arbejdsformidlingen:

 

“Der er klare tegn på, at der var forsøg på at rekruttere til en terrororganisation” (svd.se)

 

Det var en afrikansk mand, som blev kontaktet af en mand med baggrund i Mellemøsten.

 

Islamisk Stat er mange andre steder

Men arbejdsformidlingen er ikke det eneste sted. Islamisk stat forsøger også at hverve tilhængere på cafeer, restauranter og andre offentlige steder. Det siger flere kilder til Sydsvenskan, 15.4.

 

De henvender sig ofte til arbejdsløse, som har tid til at lytte, siger en kilde, som har været vidne til flere forsøg på at rekruttere, til avisen.

 

Mænd fra Islamisk Stat truer også dem, som kommer dem på tværs. eller fjender fra Mellemøsten som for eksempel kurdere.

 

http://www.sydsvenskan.se/malmo/islamiska-staten-forsokte-varva-pa-arbetsformedlingen-i-malmo/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…