Video skal indoktrinere små piger til at gå klædt som voksne muslimske kvinder

Små muslimske piger får i dag hijab og lange skørter på. Sådan er det i mange europæiske lande – og denne udvikling er kommet med rekordfart.

 

I Danmark er det især muslimer fra Somalia der dyrker hijab til små piger.

 

Men der ses også en stigende tendens blandt andre etniske grupper. De læsere som så TV 2´s dokumentar “Moskeerne bag sløret” lagde sikkert mærke til det sælsomme syn, fra pigeklassen i den somaliske koranskole. Filmen kunne ligeså godt være optaget i Somalia.

 

Pige-hijab er noget mærkeligt noget, og det er tabuiseret at tale om det. Hvis man spørger muslimske forældre om hvorfor deres piger har hijab på, svarer de typisk, at det jo bare er fordi, de vil ligne deres mor, og der er absolut ingen tvang i det.

 

Småpiger vil gerne ligne mor, så det er et snedigt svar, der kan lukke munder på de fleste. Konklusioner bliver, at det er en ganske harmløs kultur-tradition, som man ikke skal bekymre sig om. Men det er al mulig grund til, at bekymre sig.

 

Pige-hijab er især opstået fordi profeten Muhammad tog sig en meget ung kone på under 10 år.

 

Sidenhen har nogle muslimer ment, at Muhammads arrangement med pigen Aisha må betyde, at piger i den alder, må betragtes som små kvinder og af den grund skal underlægges samme beklædnings-restriktioner som voksne kvinder.

 

Men hvis man er nød til skærme småpiger fra nysgerrige blikke fra mænd, som kan få associationer til sex, ved at se på pigerne, så indikerer det vel, at muslimer har en helt anden forståelse af hvad der generelt kan ophidse mænd.

 

I vores kulturkreds er det ikke normalt og naturligt, at få associationer om sex ved at se på småpiger – som altså knap er startet i skole. De muslimer, der går ind for, at mindreårige piger skal efterleve de samme beklædningsregler som voksne fuldmodne kvinder, må derfor mene, at muslimske mænd grundlæggende er udstyret med andre følelser og tanker, end alle andre mænd.

 

Der bruges især hijab på de muslimske friskoler, og i folkeskoler med mange muslimske børn. På friskolerne undervises eleverne i islam og sharia-love, herunder islamiske beklædningsregler.

 

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Undervisningsprogram om små pigers tøjvalg

I et undervisningsprogram fra Qatar kan man hjælpe en pige med at vælge det rigtige muslim-tøj. Programmet hedder ”Salma og Hijabben”.

 

”I dag skal mor og jeg ud at købe nyt tøj, om Allah vil. Jeg vil gerne købe en ny hijab.” siger lille Salma mens hun kigger sig i spejlet.

 

Men pludselig kommer Salma i tvivl, fordi hun kommer til at tænke på, at hun måske ser sød ud uden hijab. Hun er nemlig stadig lille, og så behøver man ikke hijab. Salma vil spørge mor om hijabben, men hun ved ikke rigtig om hun tør.

 

 

Så kalder Salmas mor, at de skal afsted. Men mor kan se på Salma, at der er noget der tynger hende.

 

-Sandheden er, at jeg gerne vil vide mere om hijab, siger Salma.

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

 

Og så forklarer mor:

 

-Min pige, hijab er en naturlig ting for muslimske kvinder. Profeten Muhammad befalede os at bruge den, så alle der ikke overholder det, er ulydig mod Allah og hans profet. Man får også mange belønninger.

 

 

-En der ikke har hijab på, afslører dele af sin krop. Det kan være håret, armene, halsen eller benene – det betyder, at hun er tættere på Satan, og at hun trodser Allah, den barmhjertigste, forklarer moderen og ser sød ud.

 

Hun slutter af med en løftet pegefingeren for at understrege, at det i det hele taget ikke er lige meget, hvad man har på.

 

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

 

-Islamisk tøj har forskellige rekvisitter. En muslimsk kvinde, må ikke bære korte klæder som for eksempel afslører hendes ben. Kvaliteten af tøjet, skal også være et tykt materiale, som man ikke kan se igennem, fordi gennemsigtigt tøj afslører kroppen, i stedet for at skjule den, siger hun.

 

-Og tøjet skal være løst, ikke stramt, fordi stramt tøj afslører kroppens former. Tøjet må heller ikke have nogle dekorationer som kan tiltrække sig opmærksomhed. Og det må ikke være parfumeret.

 

 

 

Herefter kan man hjælpe Salma med at vælge det rigtige hijab-tøj. Her skal hun vælge mellem en hijab, som viser kroppen og en vid hijab (som skjuler kroppen).

 

Læs også
Hvornår vil Irans regime omsider bryde sammen?

 

Derefter følger flere valg, der alle skal tjene til at indprente, hvad en pige skal være hvis hun vil være en god muslim. Undervisningsspillet ses i videoen nedenfor.

 

 

Nogle imamer opfordrer til tørklæde fra 2-års alderen

En højtstående islamisk lærd i Saudi Arabien, skabte for nogle år siden stor røre på de sociale medier, fordi han opfordrede til, at piger burde have tørklæde på fra de var 2 år.

 

Sheikh Abdullah Daoud sagde i et interview på Islamic al-Majd TV, at tørklædet  kunne være med til, at beskytte baby-piger mod seksuelle overgreb. Sheiken refererede til uofficielle kilder om overgreb og skade på småpiger.

 

Flere kritikere mente, at Daoud med sit forslag var med til, at nedgøre islam og at det var et brud på privatlivets fred.

 

Barn i islam

Læs også
Muslimsk land indfører sharia med dødsstraf ved stening for utroskab og homoseksualitet – ingen danske muslimer protesterer

Men det er ikke kun i muslimske lande, man kan finde råd og vejledning om, hvordan familien holder hævd om muslimske pigers ære.

 

Barn-i-islam er en dansk hjemmeside for muslimske forældre som opdrager børn i Danmark.

 

På hjemmesiden kan man læse, at der er forskellige regler for drenge- og pigetøj. Vejledningen til piger, som er kommet i puberteten, lyder som følgende:

 

  1. Hele kroppen, på nær ansigt og hænder, skal dækkes
  2. Tøjet  må ikke vise dine former eller på anden måde være formet efter kroppen.
  3. Tøjet må ikke tiltrække unødig opmærksomhed, f.eks. hvis man bruger for vilde farver.
  4. Tøjet må ikke være det samme som drengetøj, eller det tøj ikke troende går med.
  5. Du må ikke købe tøj, f.eks. dyrt mærketøj, for at blive accepteret af en gruppe eller for at vise dig,

 

Angående tidspunktet for hvornår en pige er kommet i puberteten, afgøres typisk af hvornår man kan se ydre tegn på pubertetens indtræden. Det kan fx være 2 kønshår eller en svag antydning af at brysterne begynder at forandre sig.

 

Den danske hjemmeside barn-i-islam har tidligere figureret på undervisningsportalen EMU. Hjemmesiden har tidligere været udsat for kritik, fordi den opfordrede muslimske forældre til at undgå, at børnene udviklede venskaber med danskerne.

 

Hjemmesiden opfordrede også muslimske forældre til ikke at give børnene danske navne, fordi der så ville være risiko for, at børnene udviklede positive og varme følelser for den danske kultur. Disse råd er idag slettet, så man idag kun ser en tom side, hvis man trykker på emnet “navngivning“.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…