Imam Khattabi beskylder kvinder for at være upålidelige – nu er han selv sigtet for svindel med skatteydernes penge

memri.com

Imam Mohamed Khattabi fra Aïche moskeen i Montpellier er åbenbart ikke et af Allahs bedste børn.

 

Nu skal en domstol den 3. februar afgøre, hvor galt det er fat med hans moral.

 

Allerede den 13. november skred myndighederne ind over for imam Khattabi.

 

Han holdt en hadefuld fredagsprædiken, hvor han bl.a. udtalte, at adskillelsen mellem stat og religion aldrig kunne vedrøre islam, for Koranen står over republikkens love.

 

At han så også fik sagt, at kvinder af natur er egoistiske og upålidelige, lod myndighederne stå for hans egen regning. Værre var det, at han udtrykte sympati for salafisme og den islamiske terrorstat.

 

Den provokerende prædiken blev holdt samme dag, som Paris blev ramt af blodig terror.

 

Angrebene på fortovsrestauranter, et  koncerthus og et stadion fandt først sted efter at  Khatthabi havde forladt sin menighed.

 

Men han blev idømt husarrest, skulle være iført elektronisk fodlænke og melde sig daglig til den lokale politistation.

 

Det indgreb i hans handlefrihed varede kun et par uger. Så blev han sat i varetægtsarrest og siden i fængsel, fordi myndighederne kom på sporet af diverse økonomiske lovovertrædelser.

 

Mohammed Khattabi blev sigtet for at have modtaget offentligt boligstøtte, selv om han boede med en samleverske i dennes hjem i omegnen af Montpellier.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Svindelen med offentlig støtte løber ifølge den offentlige anklager op i 20.000 euros eller 150.000 kroner. Desuden har imamen gjort sig skyldig i skattesvig, idet han aldrig har opgivet indtægter på 7.300 euros for religiøs afvaskning af lig.

 

Mohamed Khattabi blev født i Casablanca i 1961 og kom til Frankrig i 1995.

 

I ti år virkede han ved en moské i Montpelliers mest indvandrertunge kvarter, men han blev opsagt, da moskéens bestyrelse fik nok at hans prædikener, som var uforenelige med fransk lov og orden.

 

Khattabi indrettede så sin egen moske i nogle nedlagte selskabslokaler, og hans meriter i og uden for denne lokalitet skal nu vurderes af retten.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…