Hun afviste en afrikaner, som ville have sex med hende, så blev hun kaldt racist – beretning om vilkår for kvinder i nattelivet

Arkivfoto / Skærmprint You Tube

Romi R på 27 år blev forfulgt af en afrikansk mand på gaden og udsat for sex-chikane.

 

Hun afviste ham, og så blev det virkelig ubehageligt.

 

Hun blev kaldt en “beskidt luder” og “racist”. Og hun fik også mordtrusler.

 

Det skete efter et besøg på en natklub i Berlin i Tyskland. Romi fortæller om sine oplevelser i tyske Der Tagesspiegel.

 

Området Friedrichein i Berlin er belvet stærkt præget af narko handle og indvandrerrelateret sexovergreb. (Fria Tider 4.4)

 

“En mand fulgt efter mig og spurgte om jeg ville købe narko. Jeg bad ham om at lade mig være i fred. Han gik helt tæt på mig, så jeg skreg for at få ham væk. så sagde han at jeg var racist fordi jeg ikke ville have sex med ham”, fortæller Roni.

 

Manden blev mere og mere aggressiv, så Roni til sidst flygtede ind i en kebab butik og bad dem ringe til politiet, fordi hun ikke havde mere taletid på mobilen.

 

Det nægtede de fuldstændig. De ville ikke have problemer. Og gæsterne havde samme holdning.

 

Uden for havde der samlet sig en større gruppe af afrikaneren venner. De råbte at jeg var en beskidt luder og truede med at stikke mig ned med en kniv.

 

“Ingen ville hjælpe mig. alle i restauranten kiggede bare den anden vej. Til sidst lånte jeg en telefon af et par fra Israel, som knap nok forstod hvad, der skete.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Da det gik op for flokken, at der var ringet efter politiet forsvandt de. Og politiet lod mig forstå at det var håbløst at anmelde en ukendt mand. De sagde, at jeg skulle tage en taxa hjem.

 

 

Det begynder med kvinderne

I Sverige er der nu byer hvor politiet fraråder kvinder at færdes alene om natten. I Berlin opfordrer politiet kvinder til at køre med taxa. I andre byer i flere europæiske lande er der områder hvor hverken kvinder eller mænd kan færdes frit og hvor selv politiet kun kan komme med vanskeligheder.

 

Det begynder med kvinderne, men gradvist vokser problemerne.

 

http://www.friatider.se/v-grade-ha-sex-med-afrikan-kallades-rasist

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…