Han troede, at han havde fået sig en billig taxatur – men tre mellemøstligt udseende mænd forvandlede turen til et sandt mareridt

Colourbox

 

En 24-årig mand fra Ringsted skulle søndag morgen ved halv fire tiden hjem fra en bytur. Han fik et billigt tilbud på hjemtransporten. Men han skulle snart finde ud af, at det havde sine grunde.

 

Medens han stod og ventede på en taxa ud for den nu nedlagte brandstation, blev han kontaktet af tre mænd, som tilbød at køre ham hjem. Det skriver Midt- og Vestsjællands politi i deres døgnrapport for lørdag-søndag.

 

De tre mænd var kommet kørende i en sort personbil, og de blev enige med den 24-årige om en pris på 200 kroner for turen hjem til mandens bopæl.

 

Så steg prisen ellers

Undervejs stegt prisen for turen imidlertid pludselig til 300 kroner for en køretur til den østlige del af Ringsted, og det skulle betales via Mobile Pay.

 

Da den 24-årige var ved at indtaste beløbet, hev den ene af mændene pludselig telefonen ud af hånden på ham og gennemførte selv betalingen.

 

Først ved middagstid søndag opdagede den 24-årige, at der rent faktisk var gennemført en betaling på 3.300 kroner for den såkaldte taxatur.

 

De tre mænd i bilen beskrives således:

A: Mand. Mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 180 – 185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Kort sort hår og iført mørkt tøj. Talte dansk.

 

B: Mand. Mellemøstlig af udsende, 20 – 25 år, 180 – 185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Kort sort hår og iført mørkt tøj. Talte dansk

 

C: Mand. Mellemøstlig af udseende. 20 – 25 år og kraftig af kropsbygning. Sort kort hår og iført mørkt tøj med hætte på jakken. Talte dansk

Læs også
Politiet i Skive ville tale med mistænkt, men aggressive typer uden respekt for danske myndigheder tog magten fra betjentene

 

Den mellemøstlige trio kørte i en sort personbil, muligvis af mærket BMW.

 

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket bilen på Køgevej klokken cirka 03:30, eller som kan give oplysninger om de tre mænd i bilen. Kontakt til politiet på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…