Han kom kørende på den fynske motorvej og tabte en vinduesvisker – så parkerede han bilen på vejen for at lede efter den, hvorefter helvede brød løs

Colourbox

 En 59-årig mand kom onsdag kørende på den vestfynske motorvej ved Ejby. Så tabte han bilens ene vinduesvisker, hvorefter han gjorde det dummeste, man overhovedet kan forestille sig.

 

Han parkerede simpelt hen bilen i den inderste vejbane, og så gik han ellers ud på vejen for at lede efter sin vinduesvisker!

 

Det skulle gå galt, og det gik galt. Helt galt. Helvede brød simpelt hen løs.

 

Først kom en bil og en lastbil, som begge lige nåede at undvige mandens bil. En minibus måtte bremse for ikke at ramme bilen, og en lastbil bagved nåede ikke at bremse, men ramte minibussen.

 

Og det var ikke slut endnu: Der kom endnu en lastbil, som ikke nåede at bremse, så den kørte ind i den første lastbil. Den sidste lastbil var oven i købet fyldt med kvægfoder, som væltede ud på motorvejen.

 

Vejen var spærret i mange timer. Både fordi politiet skulle have fjernet kvægfoder og korn, og fordi der skulle hentes tungt redningsmateriel til for at flytte de to lastbiler.

 

Adskillige sigtelser

Politiet mener, at der kan være grundlag for at rejse adskillige sigtelser mod bilisten med den vanvittige adfærd. Det kan meget vel være både overtrædelser af færdselsloven og straffelovens paragraf om at udsætte andre mennesker for unødig fare og risiko.

 

Men man har ikke lagt sig endeligt fast på, hvilke sigtelser der bliver tale om.

 

Historien melder ikke, om bilisten fandt sin vinduesvisker.

 

Man må næsten håbe det. Ellers er der vel risiko for, at han giver sig til at lede efter den igen, næste gang han kommer forbi…

Læs også
To arabiske mødre stod på gangbro, mens deres børn kastede sten mod bil

 

http://www.fyens.dk/indland/Parkering-paa-motorvejen-Retsligt-efterspil-mod-bilist/artikel/3097230?rss%3Futm_source=Facebook&utm_campaign=Krimi&utm_medium=RSS

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…