Formidable og fordelagtige Toyota Auris Hybrid

Toyota satser stort på at højne kvaliteten af hybridbiler. Produktionen af de miljøvenlige og økonomisk fordelagtige biler bliver hele tiden bedre. Toyota Auris er ingen undtagelse. Med en nyudviklet motor og optimeret hybridteknologi får du en bil, der virkelig arbejder for dig – når du skal fra A til B. Samtidig er både komfort og design i top, og med mulighed for privatleasing har det aldrig været billigere at blive den glade ejer af en hybridbil.

 

Den spritnye Toyota Auris Hybrid kan det hele – og lidt til endda. For der er bestemt ikke sparet på udstyret – blandt andet er klimaanlæg, LED-kørelys og sædevarme standard i Auris. Ud over udstyret og det flotte, dynamiske design får du desuden høj sikkerhed på hver en tur. Toyota Auris scorede nemlig fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest.

 

Takket være Toyotas avancerede hybridteknologi får du en driftssikker bil, der yder maksimalt på et minimalt forbrug af brændstof. Faktisk kan du køre helt på til 29 km på literen ved bykørsel i en Auris Hybrid. Det er både godt for miljøet og din brændstoføkonomi.

 

Hos Toyota får du desuden ti års tryghed på hybridbatteriet samt fem års garanti på hybridkomponenterne. Du skal derfor ikke være bange for at skifte til hybrid. En hybridbil lader sig selv op under kørsel, så du kommer heller aldrig selv til at skulle sætte strøm til din Toyota Auris Hybrid. Du kan læse meget mere om hybridbilen – og booke en prøvetur her.

 

Det har aldrig været billigere at blive hybridejer

Det er blevet rekordbilligt at blive hybridejer hos Toyota. Med privatleasing er det nemlig mere fordelagtigt end nogensinde før at køre i en sikker og stilfuld bil, der tilgodeser såvel din økonomi som miljøet.

 

Når du privatleaser, får du ingen uforudsete udgifter – for serviceaftalen er inkluderet i prisen. Du kender derfor dine udgifter, uanset om det er 12 eller 24 måneder, du privatleaser din Auris Hybrid.

 

Book en prøvetur  hos en af ViaBilers servicemindede forhandlere. Så kan du få lov at mærke, hvordan Auris’ hybridmotor arbejder for dig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…