Asylansøgeren fortalte, at han godt kunne lide svinekød – det fik uhyggelige konsekvenser

En ung mand på et ungdomhejm i Alvesta er gentagne gange blevet udsat for vold og trusler af andre beboere på ungdomshjemmet. Det skriver Avpixlat.

 

Ifølge den unge mand havde han talt med personalet om forskellige kulturers madvaner, og han havde givet udtryk for at han selv kunne lide mange forskellige ting, herunder svinekød.

 

Men de andre unge beboere på hjemmet brød sig tilsyneladende ikke om han kunne lide at spise gris, så de truede ham og begyndte at blive voldelige.

 

Til at begynde med var personalet ikke klar over, hvad der var gang i, men det blev mere og mere tydeligt at noget var rivende galt.

 

Den unge mand låste sig nemlig inde på værelset, han forlod hjemmet tidligt om morgenen og i weekenderne opholdt han sig blandt venner ude i byen.

 

Ifølge Avpixlat er hjemmet, hvor de unge mand bor, et opholdssted for uledsagede flygtningebørn.

 

Da stort set ingen andre end muslimer har noget mod svinekød, kan man formode, at dem, der har været efter den unge mand, med stor sandsynlighed må være muslimer.

 

Hvorvidt den unge mand selv er muslim er uvist, men det er nok mest sandsynligt, at han ikke er, selvom der naturligvis også findes muslimer med et afslappet forhold til svinekød.

 

Det er grove løjer, at et ungt menneske som er åben overfor svensk madkultur, skal være bange for at få tæsk, fordi andre ikke bryder sig om svinekød.

 

Overgrebene mod den unge  mand er nu anmeldt til politiet, desværre vil det formodentlig næppe gøre nogen forskel. For hvis man først er derude, hvor man truer og er voldelig mod andre, fordi de siger, at de har smagt svinekød, og at de kan lide det, så er man vel ret beset uden for pædagogisk rækkevidde?

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Man må håbe at personalet tager sagen meget alvorligt, omend det næppe er sandsynligt, for svenske pædagoger ligner formodentlig de danske!

 

Kilde: Avpixlat.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…