Få lækker og saftig mad med en dampovn!

Vi kender det alle sammen. Man har lavet en lasagne dagen før og nu skal man lige varme den op, så man kan få den samme lækre lasagne i dag. Man sætter den ind i sin varmluftsovn og skruer op på 200 grader. Man kigger ind på lasagnen og glæder sig til at genleve oplevelsen fra dagen før. Dog ender man normalt med at blive en smule skuffet. Skorpen bliver typisk helt tør og der mangler smag i lasagnen. Lasagnen har ikke den samme fyldighed og saftighed. Det er der dog råd for nu.

 

Timm Vladimir er nemlig ude med en række videoer i samarbejde med Electrolux, som viser hvordan du nemt og enkelt kan bruge en kombidampovn til at hjælpe dig i køkkenet. Kombidampovne er ovne, som kombinerer varmluft med damp. Dette giver dig en række nye muligheder i forhold til at lave mad, og specielt det med at få resterne fra i går til at smage lige så fantastisk, som da du havde taget dem ud af ovnen første gang dagen forinden, bliver en leg.

 

Se Timm Vladimir i videoen nedenfor:

En kombidampovn giver dig det bedste fra begge verdener. Du får sprødheden fra en varmluftsovn men også saftigheden fra dampovnen. Alt sammen i højeste kvalitet. Damp er utrolig nemt at bruge, man tilsætter bare lidt vand og intet andet.

 

For flere videoer med Timm Vladimir så se Electrolux’s YouTube kanal.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…