En imam forklarer, hvorfor islams kvindesyn er godt for kvinderne – hvis bare de ikke var så utaknemmelige og oprørske

Muslimske mænds brutale sexovergreb på kvinder i Køln og andre europæiske byer har udløst mange debatter om det kvindesyn, der ligger bag.

 

I marts 2015 kastede en imam Mohamed Khattabi fra Aicha Moskeen i Montpellier lys over islams syn på kvinder. Man kan følge hans betragtninger på denne video.

 

Imamen forklarer, hvor kvindevenlig islam er. Han siger, at det var islam, der gav kvinder rettigheder. Før dikterede faderen for eksempel bare, hvem de skulle gifte sig med. Men islam gav dem mulighed for at sige ja eller nej.

 

Nå, ja – ikke helt alligevel. Faktisk er det sådan ifølge imamen,  at hvis kvinden ikke siger noget, så mener hun ja. Tavshed betyder ja.

 

Så hvis kvinder var stumme af rædsel, da de blev overfaldet i Køln og andre byer, sagde de dermed ja til, hvad der foregik.

 

På samme måde, hvis en ung kvinde skal tage stilling til en ægtefælle, som forældrene foreslår. Hvis hun ikke har lyst eller mod til at sige noget, betyder det ja.

 

Denne regel gælder af hensyn til kvinden selv, må man forstå på imamen. Hun skal ikke udsættes for at blive genert over at sige ja. Hvis hun er tavs, ved forældrene, at hun mener ja. Så er den klaret.

 

Utaknemmelige og selviske kvinder

Men kvinder er desværre utaknemmelige og selviske, forklarer imamen. Uanset, hvor meget godt mænd gør for dem, vil de altid benægte det. Det er simpelt hen kvindens natur. Når hun bliver vred, benægter hun alt det gode, manden har givet hende.

 

På den måde sætter Allah kvinder på prøve. Hvis en kvinde overvinder sin natur og anerkender sandheden (mandens gode gerninger), vinder hun, og Allah tildeler hende en højere plads i Paradiset.

 

Men hvis hun bukker under for sin natur og nægter at anerkende mandens rettigheder, så går det hende meget ilde i det næste liv.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Hvis du afviser det gode, som manden gør for dig, betaler du prisen, formaner imamen.

 

De frie europæiske kvinder har ikke forstået det

Se nu til kvinderne i Køln, kunne man tilføje. De havde ikke nogen anerkendelse af, hvad de arabiske mænd ville gøre for dem. I stedet blev de vrede og løb til politiet og anmeldte dem. Fuldstændig urimeligt.

 

De frie europæiske kvinder er et skræmmende eksempel på det, som imamen advarer imod. De har ikke forstået den rette sammenhæng:

 

Mænd ved bedst. Mænds behov har forrang. Kvinder skal acceptere mændenes dominans og hjælpe dem til at få opfyldt deres behov. Hvis de ikke vil lære, må de føle.

 

Og det fik de så lov til at føle i Køln, Hamborg, Stuttgart, Bielefeld, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Kalmar, Helsinki, Wien, Salzburg og Zürich.

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

Tyske myndigheder og medier stillede sig i første omgang på de arabiske mænds side ved at skjule, hvad der var foregået. Det har imamen fra Montpellier sikkert bifaldet.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…