Det var lige lovlig langt ude: Østeuropæere forsøgte at lave et tricktyveri ved hjælp af … legoklodser

Sommeren bringer mange tricktyve til Danmark. De udfolder stor opfindsomhed i deres metoder. Men forleden stiftede Midt- og Vestsjællands Politi med et forsøg på tricktyveri, der var et godt stykke ud over det sædvanlige.

 

De to formodede tyve forsøgte at narre deres offer ved hjælp af legoklodser. Ja, legoklodser.

 

Det var i hvert fald det indtryk, en 44-årig kvinde fra Roskilde fik, da hun mødte to kvinder på gaden.

 

De bad hende om lov til at bygge et tårn af legoklodser. Det skulle foregå ved et bord, og kvinderne fremviste samtidig et stykke papir.

 

Det er noget uvist, hvad de egentlig havde forestillet sig med deres mærkelige snak om legoklodser og deres papir. Måske var det hele bare et forsøg på at distrahere kvinden, så de kunne komme i gang med at berøve hende. Måske forsøgte de at komme hjem til hende.

 

Men de blev i hvert fald afbrudt i deres forehavende af kvindens hunde. Vovserne kunne tilsyneladende lugte tricktyveri i luften. I hvert fald opførte de sig så uvenligt over for de to kvinder, at disse blev skræmt væk.

 

Den 44-årige kvinde syntes, at kvindernes adfærd var så underlig, at hun meldte det hele til politiet.

 

Den ene kvinde beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-45 år, lyst afbleget hår, grimme tænder. Om den anden kvinde hedder det, at hun var 35-40 år og rødhåret.

 

Tricktyveriet endte som en fuser. Det var nu også lige lovlig langt ude at begynde at fable om legoklodser. Mon ikke de finder på noget andet næste gang?

 

(Lokalavisen)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…