Der manipuleres kraftigt fra de landsdækkende mediers side

Man kan kun tilslutte sig læserbrevsskribenten, der i Den Korte Avis tirsdag d. 14. juni langer ud efter ekspertvældet. Brugen af såkaldte eksperter i nyhedsudsendelserne er som oftest ren manipulation, hvor ”eksperten” blot camouflerer sin egen personlige opfattelse af en given problemstilling bag såkaldt videnskabelige klæder. Ofte er det selvfølgeligheder, der flyder fra ”eksperternes” mund. Det hele er rent bluff og led i en – måske bevidst måske utilsigtet – manipulation dikteret af politisk korrekthed.

 

Bemærk også, hvordan nationalkonservative partier og politikere konsekvent omtales som ”højrepopulistiske” eller ”ekstremistiske”. Drejer det sig om den yderste venstrefløj, er den journalistiske omtale renset for negativt ladede ord. Så hedder det med et neutralt udtryk ”venstreorienteret”. Sådan kan der manipuleres med sproget efter forgodtbefindende. Men det er useriøs og tendentiøs journalistik.

 

Mediernes darling og kæledægge, Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, er nu vej ud af mediebilledet, men til gengæld er Alternativets leder Uffe Elbek trådt ind på samme scene med fuld musik. Med det meget omtalte interview af Clement Kjærsgaard som undtagelsen, der bekræfter reglen, så får Uffe Elbek en meget skånsom behandling af journalisterne.

Læs også
Trykkefrihedsselskabet: Vi går mod mørkere tider

 

Hvorfor borer man f.eks. ikke lidt dybere i, hvad Alternativet egentlig er for en størrelse politisk set? Så vil man rimelig let kunne tegne et billede af et på overfladen hyggeligt og rart politisk program, der bare vil det gode for os alle sammen, men under overfalden er Alternativet i sin grundsubstans i virkeligheden et venstreradikalt marxistisk parti, hvor individet fuldstændig er underkastet staten.

 

Det er ikke tilfældigt, at partiet i stort set alle spørgsmål læner sig op ad Enhedslisten, der jo – ja, nu siger jeg det ligeud (!) er et venstrepopulistisk ekstremistisk parti med rødder tilbage i en totalitær ideologi.

 

Hvorfor hører man aldrig om Uffe Elbeks aktive indsats som medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom? Og hvorfor hører man ikke om hans uforbeholdne beundring for Albanien på et tidspunkt, hvor landet var styret af en brutal diktator, der med hård hånd styrede og underkuede Europas fattigste befolkning? Har eksperterne sovet i timen eller måske glemt en centralt placeret dansk politikers nære fortid?

 

Man tør slet ikke tænke på, hvordan medierne var flydt over af forargelse, hvis en borgerlig toppolitiker tidligere havde flirtet med en totalitær ideologi (!). Er man helt ude på det socialistiske overdrev, hvor demokrati er en by i Rusland, så er det af en eller anden mærkelig grund ikke nær så slemt, som hvis man elsker sit fædreland og gerne vil kæmpe for at bevare den kultur, det sprog og den kristne tro, man er rundet af. Så er man populistisk, højreekstrem nationalist og intolerant.

 

Mon ikke de beskyldninger rammer de politisk korrekte som en boomerang? Intolerancen og lukketheden over for anderledes tænkende er nemlig helt på deres side…

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…