Danmark i år 2016: En gruppe indvandrere chikanerede en mand i en bus – da han ville stige ud, gik de over til rå vold


Tirsdag eftermiddag satte en mand sig i bussen til Høje-Taastrup. Han satte sig cirka tre rækker foran en gruppe på fire-fem unge mænd med ”anden etnisk baggrund”.

 

Manden generede absolut ingen ved sin adfærd. Han opførte sig som en ganske almindelig fredelig buspassager.

 

Men tilsyneladende fandt de unge indvandrere det stærkt provokerende, at han var dansker. Det er svært at se anden grund til, at de begyndte at chikanere ham.

 

Nu skulle de demonstrere deres magt.

 

Slog og spyttede

De begyndte at tale til manden, hvorefter de skubbede ham og provokerede ham. Da manden ville forlade bussen, slog de over i rå vold. Han blev slået flere gange med knytnæver, og de spyttede på ham.

 

Han fik flere skader i ansigtet ved overfaldet, så der var altså ikke bare tale om små tjat.

 

Der kom ingen begrundelse for volden. Men de nød åbenbart at vise, hvem der bestemte.

 

Gerningsmændene steg af bussen samme sted som deres offer og løb mod Taastrup Station.

 

Kan du hjælpe politiet?

Københavns Vestegns Politi oplyser, at der var tale om fire-fem mænd i alderen 18-20 år. De var alle iført mørkt tøj, og nogle af dem havde huer på. Én af dem var kraftig af bygning og karseklippet, mens de andre var almindelige af bygning.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man i dagtimerne på hverdage ringe til Lokal Efterforskning Vest på 72 58 79 65. Man kan i øvrigt ringe døgnet rundt på 43 86 14 48.

 

Fredeligt og civiliseret

Danmark har tradition for et være et meget fredeligt og civiliseret samfund, hvor der er høj tillid mellem borgerne.

 

Man har normalt kunnet færdes rundt i hverdagen i forventningen om, at andre ville behandle en ordentligt, hvis man selv opførte sig ordentligt.

 

Man har heller ikke delt de mennesker, man mødte på offentlige steder, op i venner og fjender. Man har simpelt hen betragtet sig som en borger blandt andre borgere, der følte et fællesskab som danskere og respekterede de samme spilleregler.

 

Heldigvis er der stadig meget tilbage af dette. Men der er trods alt ved at komme noget nyt ind i det danske samfund.

 

Parallelsamfund og voldskultur

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Danskere kan nu i deres hverdag møde mennesker, der hader det danske samfund og nogle gange føler behov for at give meget håndfast udtryk for det.

 

De ser sig ikke som borgere blandt andre frie og lige borgere, men som ”dem” og ”os”.

 

De kommer fra en kultur, hvor man ikke håndterer konflikter ved dialog, forhandling, anerkendelse og selvkritik. Det er en voldspræget kultur, hvor man har ubrydelig loyalitet over for sin egen gruppe, men er klar til kamp over for andre grupper.

 

Det er mennesker som de unge indvandrere, der sad i bussen til Høje-Taastrup.

 

De er en del af et parallelsamfund, der vokser sig stadig større år for år. Takket være politikeres hovedløse og uansvarlige udlændingepolitik gennem årene.

 

Styr på tilstrømningen

Buspassageren, der blev udsat for deres vold, havde ikke en chance for at forsvare sig. Politiet har ofte heller ikke nogen chance for at gribe ind i tide.

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

 

Men samfundet som sådan har en chance for at vælge en kurs, hvor risikoen for at opleve den slags situationer som i bussen til Høje-Taastrup er beskeden.

 

Det kræver frem for alt én ting: En meget stærk begrænsning af tilstrømningen til Danmark fra de ikke-vestlige, især muslimske lande.

 

Ikke, fordi alle, der kommer derfra, opfører sig som de unge i bussen. Men, fordi denne type indvandring i høj grad øger risikoen for parallelsamfund, hvor der hersker fjendtlighed og voldskultur.

 

Vi ser det i Danmark. Vi ser det over hele Europa.

 

En almindelig buspassager på vej til Høje-Taastrup mærkede det på sin krop.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…