Topmålet af naivitet: Asylansøger lader skægget gro og er mistænkt for at være radikal, men han bliver kaldt asylbarn

I sommer gik en ung mand ved navn Muhammad Riyd amok med stikvåben og en økse i et tog i Tyskland.

 

Fyren nåede at såre 19 mennesker, før han selv blev dræbt af politiet.

 

Muhammad kom fra Afghanistan og han havde fået ophold i Tyskland som såkaldt uledsagede mindreårig asylansøger.

 

Da Muhammed begik sin udåd råbte han ”Allah er størst”. Islamisk Stat udgav efterfølgende en video henvendt de vantro lande. Her sagde Muhammed:

 

”Jeg er en af Kalifatets soldater og jeg vil lave et angreb i Tyskland. Det er på tide, at stoppe jer fra at komme til vores hjemlande, dræbe vores familier og slippe afsted med det… I skal ikke glemme angrebene i Frankrig. Jeg vil bekæmpe jer så længe jeg lever og jeg vil slagte jer med den kniv og flå jeres hoved af med denne økse.” (Daily Mail)

 

Da Muhammad begik sit terrorangreb boede han hos en plejefamilie. Myndighederne fandt efterfølgende tegn på radikalisering mellem han ejendele, bla. et håndmalet IS-flag.

 

Desværre er der tegn på, at Muhammad ikke er en enlig svale. Ifølge Jyllands-Posten der har fået agtindsigt hos Udlændingestyrelsen, har der i perioden 1. april til 15. august været 18 indberetninger om tegn på radikalisering blandt asylansøgere i Danmark.

 

Skæg og halshugning af bamse

Flere af indberetninger kommer fra asylcentre for uledsagede mindreårige.

 

*På Børnecenter Vester Thorup i Jammerbugt Kommune er man bekymret over, at en ung mand har ladet sit skæg gro, ændret adfærd og isoleret sig på sit værelse. Han ser IS-videoer på sin tablet og har ”halshugget” en bamse.

 

*På AsylSyds børnecenter er man bekymret for en beboer der har uploadet en video på YouTube, hvor han leger IS-kriger, råber jihad og med et legetøjsvåben skyder en anden dreng, der knæler med en pose over hovedet. En anden bekymring går på en beboer der siger han vil dræbe vantro for Taliban.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

*På Børnecenter Søby på Ærø er man bekymret over en beboer der giver udtryk for at han er udvalgt til at være selvmordsbomber.

 

*På Røde Kors’ børnecenter Annebergparken i Nykøbing Sjælland siger en beboer at Allah er stor, da han ser et tv-indslag om massakren på bøssebaren i Orlando. (Jylland-Posten)

 

De fire indberetninger er ikke enestående, eksempelvis indsendte AsylSyd tre inberetninger i april måned, men ifølge leder af AsylSyd Jakob Kirkegaard har der ikke sidenhen været tegn på radikalisering.

 

Jakob Kirkegaard maner i øvrigt til besindighed.

 

”Vi har jo med børn at gøre, og de har oplevet ting, som er deres referenceramme. Derfor er det at lege IS-kriger ikke nødvendigvis forskelligt fra, at danske børn leger krig,” siger han. (Jyllands-Posten)

 

Det er uvist hvilken verden Jakob Kirkegaard lever i, men i almindelig dansk verden, er det altså ikke normalt, at drenge og unge mænd leger krig hvor de halshugger bamser eller siger at de er udvalgt til at være selvmordbombere.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

De skæggede børn

Mange læsere vil sikkert også undre sig over hvordan det kan gå til, at børn kan lade skægget gro.

 

Der er naturligvis forskel på, hvornår teenagedrenge udvikler skægvækst. Men det er vist ret sjældent at 13-17-årige kan lade skægget gro så det ligner noget.

 

Forklaringen på det ejendommelige fænomen er højst sandsynligt, at de mindreårige uledsagede asylansøgere er noget ældre, end de siger.

 

Myndighederne er ofte i tvivl om de uledsagede mindreåriges alder, derfor foretager man forskellige test. Men da testene har en usikkerhedsmargin på flere år, er detreelt umuligt at fastslå deres reelle alder.

 

Samtidigt lader myndighederne usikkerheden komme de unge asylansøgere til gode. Derfor kan man igen og igen se billeder af unge mænd med skæg og en kropsbygning som en fuldvoksen mand, men hvor det anføres at de er 15-16-17 år.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

I 2015 ankom knap 90.000 såkaldte uledsagede mindreårige asylansøgere til Europa. 91 procent af dem var af hankøn og 57 procent sagde de var 16-17 år. Mere end halvdelen kom fra Afghanistan. (ec.europa)

 

Militante jihad-grupper herunder islamisk Stat har igen og igen understreget og truet med, at næste generation er på vej, og at de er meget farligere end de militante muslimer vi endnu har set.

 

Dét har de sikkert ret i, for det er drenge, der fra ganske små er opdraget til, at føre en målrettet dødelig hellig krig mod de satans vantro kuffar.

 

Endnu har vi kun set toppen af isbjerget, som i eksemplet med Muhammad Riyd. Men der er næppe tvivl om, at europæerne vil se mange flere af hans slags. Spørgsmålet må nu være hvor mange der aktuelt bliver fodret af på børneasylcentre, og under beskyttelse af nyttige idioter som Jakob Kirkegaard der pludrer om, at deres jihad-leg ikke adskiller sig fra danske børns leg.

 

Se fx en video om IS børnesoldater.

 

 

 

Læs også
Medier: Imam forbindes med terror på Sri Lanka – “Allah skabte dette land til muslimer”

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…