Black Army og Hells Angels i ulmende konflikt: Fyns Politi tager ingen chancer og forlænger visitationszoner og lukning af klubhuse

 

Fyns Politi frygter, at den ulmende konflikt mellem den Vollsmose-baserede indvandrerbande Black Army og Hells Angels i Odense vil bryde ud i en åben bandekonflikt med skyderier.

 

Således meddelte Fyns Politi i går i en pressemeddelelse, at man har besluttet at forlænge lukningen af de to banders klubhuse frem til den 5. november. Begge klubhuse har nu været lukket i en måned siden den 4. oktober.

 

Ligeledes forlænger Fyns Politi visitationszonerne i centrale dele af Odense frem til den 22. november. Visitationszonerne har været i kraft siden den 7. september.

 

Har fundet masser af våben

I forbindelse med visitationer af klubhuse og bandemedlemmer har politiet beslaglagt både skydevåben og slagvåben. Blandt andet et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition, masser af slagvåben og ikke færre end 17 ulovlige knive.

 

Samtidig er foretaget anholdelser.

 

”Vi mener stadig, at der er tale om en konflikt. Den seneste uge har vi jo blandt andet fået anholdt og varetægtsfængslet to personer med tilknytning til bandemiljøet. I begge tilfælde blev der beslaglagt skydevåben,” udtaler vicepolitiinspektør Jens Langdahl fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

 

Nu fornægter pengeafpressere Black Army

Black Army er også inde i billedet i en anden aktuel sag.

 

To grådige pengeafpressere af anden etnisk herkomst end dansk havde udset sig en caféejer fra Slagelse som offer.

 

Først afpressede de ham 10.000 kroner, hvorefter de et par dage senere mødte op og forlangte yderligere 10.000 kroner, der oven i købet skulle udbetales med en times varsel.

Læs også
Efter valget i Hessen: Angela Merkels tid er forbi – men hun vil ikke give slip

 

Det fik de dog ikke andet ud af, end at politiet stod parat og ventede på dem med håndjern, da de mødte op for at indkassere pengene.

 

Trækker i land

Under afpresningen af caféejeren havde de to etniske afpressere erklæret, at de var medlemmer af Black Army, men det medlemskab benægter de nu over for politiet, skriver sn.dk

 

”Vi har ingen beviser for, at de tilhører Black Army. Det ville ellers have været en skærpende omstændighed,” forklarer anklager Siw Olsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ifølge sn.dk

 

Men selv om der ikke foreligger beviser, kan man i hvert fald konstatere, at de to afpressere har adresse i Odense ligesom Black Army. Det samme gælder i øvrigt to passagerer i afpressernes bil.

 

 

 

Læs også
Otte mænd fængslet for at forsøge at slå hinanden ihjel – bare sådan en almindelig aften i Humlebæk Centeret
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…