I indvandrertæt bydel er man nu begyndt at jagte politiet for at forhindre dem i at udføre deres arbejde

Lørdag aften opdagede politiet en motorcykel som kørte med meget høj fart.

 

Det var på det indvandrertætte Nørrebro, hvor politiet i flere år er blevet lagt hindringer i vejen for sit arbejde. Men nu er det tilsyneladende blevet værre.

 

Da en betjent, som selv var på motorcykel, satte efter motorcyklen, skete noget usædvanligt.

 

En bil begyndte at forfølge betjenten.

 

Han stoppede. Men mændene i bilen bliver ikke bange. Tværtimod. De gik til angreb.

 

4-5 aggressive mænd sprang ud af bilen og løb truende hen mod betjenten.

 

Betjenten trak først sin peberspray. Men mændene stoppede ikke.

 

Derefter trak han sin pistol.

 

Det fik dem til at standse, fortalte politiets vagtchef Henrik Svejstrup efterfølgende.  Det skriver BT.

 

Herefter forsvandt mændene til fods og politiet fandt efterfølgende bilen, hvor der blev fundet en stor dolk.

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Den ene af mændene beskrives som 195 centimeter høj, spinkel med kort sort hår, mørk i huden og iført glat, pilotjakke og mørkegrå hættetrøje. Der er ikke noget signalement af de andre mænd.

 

Politiet trak også pistolen torsdag aften

Torsdag aften klokken 23.47, forsøgte en hundepatrulje fra Københavns Vestegns Politi at bringe en bil til standsning med fire passager på Vallensbækvej mellem Vallensbæk og Brøndby. Ifølge politirapporten.

 

Grunden til at politiet ønskede at stoppe bilen, var fordi at farve og bilmærke kunne passe på en mulig gerningsbil, der var sat i forbindelse med et skuddrab på Frederiksberg kort forinden. Men i stedet for at holde ind, forsøgte bilen at køre fra hundepatruljen, der straks optog forfølgelsen.

 

Omringede patruljen
Eftersættelsen endte foran No Surrenders klubhus på Lyngager i Brøndby. Her forsøgte flere personer, der alle bar rygmærker, at forhindre politiet i at nå frem til de fire personer i bilen og der opstod tumult, idet en gruppe personer omringede patruljen.

 

Da politifolkene følte sig truet og set i lyset af at de mistænkte personer i flugtbilen kunne have forbindelse til skyderiet på Frederiksberg, valgt den ene betjent af afgive varselsskud op i luften. Derpå blev de alle befordret til at lægge sig ned på maven.

 

Herefter blev personerne og bilen undersøgt, uden at der blev fundet våben eller andet. I alt 10 personer blev anholdt. Tre af disse blev sigtet efter straffeloven §119, for at have forsøgt at forhindre politiets arbejde, samt en række overtrædelser af færdselsloven.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Mange skudepisoder

Der har været et meget højt antal skudepisoder den seneste tid.

 

Den sidste måned har kriminelle mindst 10 gange brugt skydevåben. Flere gange med dødelig udgang. Det oplyser politiet til TV2 news 16.6.

 

Det er en konsekvens af, at der kommer flere bander, de fleste præget af indvandrere. Banderne kæmper indbyrdes om magten over bestemte områder, siger politiet.

 

Det er skræmmende, at vi nu er nået dertil, at politiet selv taler om, at bander har magten i forskellige områder.

 

Det næste bliver, at vi vil opleve, at de bliver endnu mere aggressive og direkte prøver at jage politiet ud af ‘deres’ område, som det netop er sket på Nørrebro.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…