Hvorfor skal en fredelig by som Allerød plages af tyvagtige asylansøgere, som aldrig burde være i byen eller i landet?

Den Korte Avis skrev i foråret om den nordsjællandske by Allerød, som er hårdt plaget af tyverier i sine butikker. Tyveknægtene kommer først og fremmest fra det nærliggende asylcenter, Center Sandholm.

 

Nu er også andre begyndt at interessere sig for byens problemer, der på det seneste har fyldt en del i medierne.

 

Lokale supermarkeder mister mange varer ved tyverierne. For at holde problemet nede har Netto måttet indskrænke sine åbningstider og hyre vagtfolk. Også Rema 1000 er plaget.

 

Oven i tyverierne må de lokale stå model til truende adfærd fra nogle asylansøgeres side.

 

Sådan kan utrygheden snige sig ind i en fredelig lille by.

 

Allerød er et blandt flere monumenter over et fejlslagent asylsystem.

 

De burde aldrig være kommet ind

Hvis politikerne virkelig ville gøre noget ved disse problemer, burde de drage den uundgåelige konklusion: En stor del af disse mennesker burde aldrig have været i Allerød eller i Danmark. De burde aldrig være kommet over grænsen til Danmark.

 

Al erfaring viser, at når migranter først er kommet ind i et europæisk land med det erklærede formål at søge asyl, så er de ekstremt svære at få sendt ud igen.

 

Hvis man virkelig vil gøre noget ved problemet, må man sørge for, at de aldrig kommer ind i landet.

 

Tyskland som skræmmeeksempel

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

I Tyskland har man modtaget et hav af mennesker fra de nordafrikanske lande Marokko, Tunesien og Algeriet. De er kommet ind i landet, fordi de har sagt, at de ønsker asyl. Sølle knap to procent af dem ender med at få asyl.

 

Alligevel lykkes det kun at få sendt få af dem ud af landet igen. Så nogle af dem render rundt og laver ulykker såsom de uhyggelige sexovergreb på kvinder i Köln nytårsaften.

 

Den tyske regering forsøger stadig mere indædt at få flere af dem sendt ud. Men det ligger meget tungt. Både fordi disse ”asylansøgere” slører, hvor de kommer fra, eller saboterer udsendelse, og fordi deres hjemlande ikke har lyst til at tage dem tilbage.

 

Når man først har sluppet dem ind, kan man ikke styre det.

 

Langt, langt de fleste mennesker, der søger asyl i Danmark, gør det ikke, fordi de har behov for beskyttelse her mod forfølgelse og død. Den beskyttelse har de nemlig allerede kunnet få i lande, som de er rejst igennem.

 

Beskytte os selv

Når de alligevel er rejst videre til Danmark, er det, fordi de træffer en slags ”forbrugsvalg”. Danmark virker attraktivt på dem, fordi de har familie her, eller fordi den sociale standard er så høj. Og så får de lov til at komme ind for at søge asyl.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

I EU har man den såkaldte Dublin-forordning, der siger, at en asylansøgers sag skal behandles i det EU-land, hvor vedkommende først blev registreret som asylansøger.

 

Men det system er brudt sammen. Lande som Grækenland og Italien har bare vinket masser af migranter videre til andre EU-lande, fordi de ikke ville hænge på dem. I mange tilfælde har man slet ikke registreret de pågældende, som man skal. Så de rejser bare videre.

 

Men når Danmark ikke længere er beskyttet af Dublin-forordningen, må vi beskytte os selv. Det kan vi gøre på flere måder:

 

Vi kan afvise asylansøgere, der kommer fra et sikkert land, fordi de burde have været registreret i et andet land. Eller vi kan sætte et lavt loft eller ligefrem et stop for antallet af asylansøgere, som vi vil tage imod.

 

Folketingets flertal tør ikke

De lande, der ligger tæt på Grækenland og Italien, har i stigende valgt at skrue bissen på.

 

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet

Flygtningeruten fra Grækenland op gennem Balkan er næsten lukket ned ved grænsen mellem Grækenland og Makedonien.

 

Og de lande, der ligger omkring Italien, lukker kraftigt af for migranterne derfra: Frankrig, Østrig, Tyskland, Schweiz.

 

Et stort EU-land som Frankrig gør i øjeblikket det, som det politiske flertal i Folketinget ikke tør gøre, fordi de er bange for, at det skulle skade Danmarks ”omdømme”. Franskmændene lukker simpelt hen af og sender folk tilbage til Italien. De gør det bare, og der kommer kun lidt protester fra Italien.

 

Systemet fungerer ikke

EU’s ydre grænser er fortsat pivåbne. Og de interne regler i forhold til migranter fungerer slet ikke.

 

I sådan en situation må Danmark være klar til at tage kontrol med sin grænse og sikre, at vi ikke får mange asylansøgere ind, som aldrig kommer ud igen. Lige nu er presset ikke stort, fordi andre lande har lukket af, men det kan det hurtigt blive.

 

Det er danske politikeres pligt at sørge for, at migranter ikke strømmer ind i landet og bliver her. Herunder migranter, der plager den lokale befolkning som i Allerød.

Læs også
Asylansøger anholdt for voldtægt af 16-årig pige – antallet af asylansøgere dømt for voldtægt er steget markant gennem de sidste fem år

 

Det danske samfund må være forberedt. Det starter med en erkendelse af, at det nuværende asylsystem ikke fungerer. Vi tager imod mange mennesker, som aldrig burde være kommet ind.

 

Så gør dog noget ved det.

 

 

http://denkorteavis.dk/2016/asylansogere-tvinger-netto-til-at-indskraenke-abningstiden-af-hensyn-til-medarbejdernes-sikkerhed/

 

http://denkorteavis.dk/2016/unge-asylansogere-er-et-mareridt-for-lokale-handlende-stjaeler-truer-og-kalder-kvinderne-luder/

 

http://denkorteavis.dk/2016/ny-asylansoger-fuck-you-i-will-kill-you/

 

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

http://denkorteavis.dk/2016/en-asylansoger-fra-syrien-blev-stoppet-af-politiet-havde-18-computere-og-11-telefoner-pa-sig/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…