Nye Borgerlige vil ud af Flygtningekonventionen

Det er evident, at antallet af muslimer i Danmark har betydning for vores evne til at bevare vores frihed, kultur og værdier.

 

Nye Borgerlige vil derfor udtræde af Flygtningekonventionen og straks melde ud, at vi ikke længere er villige til at behandle asylansøgninger i Danmark.

 

De velfærdsmigranter, som allerede har fået flygtningestatus og midlertidigt ophold i Danmark, bør hurtigst muligt returneres til lejre tæt på deres hjemlande, hvor vi, for de midler der afsættes, kan hjælpe flere og bedre.

 

Alle øvrige migranter, der er i Danmark, skal rette sig efter landets love. Overtræder de straffeloven, narkotikaloven eller våbenloven, skal de straks udvises ved dommens afsigelse.

 

Personer, der opholder sig på tålt ophold, fordi ingen lande vil modtage dem, må vi finde en løsning for i et af de lande, der må være os venligt stemt efter al vor udviklings- og katastrofehjælp. Om ikke andet vil en passende påskønnelse af denne tjeneste måske motivere dem. For de vrangvillige må vi flytte hjælp og støtte til dem, der er os mere imødekommende.

 

Ingen kan ankomme direkte til Danmark som flygtning. Vi har ingen direkte flyforbindelser til jordens brændpunkter, ingen færger og ingen direkte tog uden stop. Vi kan derfor roligt gå ud fra, at de, der i dag søger asyl i Danmark, undervejs har passeret sikre lande, hvor de kunne have søgt asyl. De skal ikke have lov til at shoppe forsørgelse.

 

Vi kan derfor roligt afvise alle uden gyldig indrejsetilladelse og alle asylansøgere ved grænsen, for ingen af dem udsættes for anden livsfare end fra deres egne rejsekammerater; og er det tilfældet er det kun godt, at vi ikke lukkede dem ind.

 

Vi skylder vores forfædre at værne om de værdier, som er givet os i arv. Det kræver politisk mod og vilje til at sætte foden ned og sige fra. Du kan hjælpe Nye Borgerlige med at blive opstillet til Folketinget. Bliv stiller her:

http://bit.ly/1Q5ntey

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…