Arabisk kvinde forklarer på TV, hvorfor manden er skabt til at have fire koner, mens kvinden kun behøver én mand

Der er kvinder i den arabiske verden, der er hjernevaskede, at de går 100 procent ind for  islams kvindefjendske livssyn.

 

De mest tossede af dem, gør ofte karriere som ægteskabsvejledere med fine doktorgrader og som undervisere på universiteter.

 

Sådan en optrådte for nylig på saudisk tv, i et program hvor seere skriver ind for at få svar på diverse spørgsmål.

 

Under emnet ”Kan en mand der elsker sin kone højt gå ind for flerkoneri?” forklarer studieværten, at kvinder såvel som mænd spørger:

 

-Hvorfor har en mand ret til en, to, tre eller fire kvinder, selvom han har en kvinde han elsker og som elsker ham, og hvem kan gøre ham glad?

 

Ægteskabsvejlederen svarer:

 

-Seriøst?! Een kone er ikke nok. Allah skabte manden på en måde så han er i stand til at leve med fire hustruer. Han har kapacitet – i hans krop, hans hjerte og i sine følelser – til at dispensere til fire koner.

 

Ægteskabvejlederen forklarer også hvordan kvinder er indrettet:

 

-Det er anderledes med kvinder. En kvindes hjerte går kun til én mand og hun er tro mod den mand i hele hendes liv. Hun har ikke engang fantasi til at forestille sig at bedrage ham. Hun kan slet ikke forestille sig fx at tale med en anden mand.

 

Kvinder er naturligvis ikke indrettet væsentligt forskelligt fra mænd hvad angår partnerskab. Men hvis man aldrig har kendt anden sandhed, end det islamisk menneske- og kvindesyn så tror man selvsagt på, at sådan er kvinder og mænd indrettet.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Og når det står i Koranen og de hellige skrifter, så er det naturligvis sandheden.

 

I vesten er der mange muslimske forældre der gør alt for at holde deres døtre og sønner fra at stifte bekendtskab med et andet menneskesyn end det islamiske. Det lykkedes for mange af dem, det fik danskerne for nylig at se, i 2. del af programmet ”det splittede danmark”, hvor en ung muslimsk kvinde først i en alder af 22 år fandt ud af hvad ligestilling betyder i Danmark.

 

Den unge kvinde var født og opvokset i en dansk provinsby, men det var alligevel lykkedes forældrene at holde det danske samfund så meget på afstand, at datteren aldrig fik kendskab til de grundlæggende værdier i Danmark.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…