Asylansøgere synes at sympatisere med Islamisk Stat, og en af dem forsøgte at drukne en ansat – men det får ikke konsekvenser for deres asylsag

Jammerbugt asylafdeling

Hvis en asylansøger viser tegn på radikalisering, har det generelt ingen betydning for hans asylsag. Det skriver Jyllands-Posten.

 

Avisen har nærlæst Børne-asylcenter Thorups indberetninger om to syriske brødre med radikaliseret adfærd. Sagen er interessant fordi de brødrene tilsyneladende hører til hos fjenden Islamisk Stat.

 

De er ikke forfulgte kristne, yazidier eller fredelige muslimer der flygter fra IS, de er tilsyneladende IS i teenageudgave

 

Den yngste bror har begejstret vist propaganda- og halshugningsvideoer fra Islamisk Stat, og han har holdt en medarbejder under vandet, så hun mistede bevidstheden og var ved at drukne. Han interesserede sig meget for pisk og knive.

 

”Det pædagogiske personale observerede, at drengen formåede at trække flere af de øvrige børn med i sin ”uhensigtsmæssige adfærd” og interesse for IS. Personalet noterede, at han sammen med et par andre børn havde forsøgt at smugle knive ud af køkkenet, ligesom der på hans værelse blev fundet ledninger, som var lavet om til piske, hvor han havde lavet en dusk af kobberledningerne i enden. Denne er observeret brugt på et af de øvrige børn i huset,” skriver personalet i underretningen. (JP,EB)

 

Storebroderen har også lavet mærkelige ting, han har fx skåret hovedet at en bamse og udstillet den. Han har ladet sit skæg gro og sympatiserer åbenlyst med IS, står der i inberetningen.

 

Den yngste bror skulle have sagt til personalet, ” at han var sendt til Danmark af sin mor, og at han senere ville vende tilbage til Syrien for at dræbe de vantro.” (EB)

 

Episoderne skete i 1. kvartal herefter fjernede Udlændingestyrelsen brødrene fra centret. Nu er det hemmeligt hvor de opholder sig, indtil deres opholdstilladelse er i hus.

 

”Det står dog klart, at Udlændingestyrelsen efter underretningerne greb ind og flyttede brødrene fra Jammerbugt Kommune. Hvor de nu opholder sig, vil Udlændingestyrelsen ikke udtale sig om, men styrelsen oplyser generelt, at en underretning om mistanke om radikalisering ikke forringer éns muligheder for at få asyl,” skriver Jyllands-Posten.

 

Det er meget tragisk, at muslimske barbarer i Mellemøsten oplærer børn og unge til at føre hellig krig mod vantro ikke-muslimer og muslimer der ikke er bogstavtro. Brødrene fra Børnecenter Thorup er sikkert ødelagt for livet, når de kan fjernstyres helt til Danmark. IS har i flere år pralet med oplæring af fremtidens jihadister, de såkaldte ”Cubs of the Caliphate”, og hvordan de er oplært til at bekæmpe de vantro.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Man må sige det bliver hyper spændende at se, om den tværfaglige ekspertgruppe der er sat til at arbejde med brødrenes traumer lykkedes med at omkode dem? Eller om de vil springe ud som martyrer eller gå den selvsikre vej som rettroende rollemodeller, lønnet af staten?

 

Men uanset hvad, er tilstrømningen af muslimer overordnet set en katastrofe for Danmark og Europa. Det er det fordi, det ikke er reformvenlige og moderne muslimer der kommer flest af. Det er derimod lavt-uddannede og uoplyste mennesker der hurtigt vil blive opslugt af herboende stærke og magtfulde fundamentalistiske trossamfund.

 

Sådan en udvikling vil efter alt at dømme medføre øget utryghed, mere kriminalitet og flere muslimske parallelsamfund foruden den store økonomiske belastning og en stigende terrortrussel.

 

Regeringen gør noget for at forsøge at bremse udviklingen, men det er slet ikke nok og som årene går bliver det sværere og sværere at rette op, for når først de mange muslimske migranter er kommet ind, så rejser de ikke tilbage til lande der er på randen af sammenbrud.

 

http://www.jammerbugtasylafdeling.dk/b%C3%B8rnecenter-vester-thorup.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…