Nu bevæbner den menige tysker sig: Indvandrervold har fået salget af skræmmevåben til at eksplodere

Salget af forsvarsvåben, det vil især sige gaspistoler, er i årets første måneder steget eksplosivt i Tyskland.

 

Det er især indbyggerne i delstaten Bayern med omkring med små 13 millioner indbyggere, som nu bevæbner sig.

 

Ifølge den britiske avis Daily Mail, som referer til tyske medier, skyldes den store stigning i salget de sidste års lavineagtige invasion af asylansøgere og migranter i Tyskland. Sidste år ankom således omkring en million migranter og flygtninge

 

Det kræver en såkaldt småvåben-tilladelse at købe en gaspistol, men omfanget af ansøgninger tyder på, at det er meget nemt at få våbentilladelse til en gaspistol.

 

Allerede nu dobbelt så mange som i hele 2015

Allerede i årets første tre måneder var antallet af ansøgninger om våbentilladelse i Bayern til en gaspistol ifølge Daily Mail løbet op i det dobbelte antal forhold til hele 2015.

 

I 2014 søgte 2.379 tyskere den såkaldte småvåben-tilladelse. Det antal blev i 2015 mere end fordoblet til 5.748 og nåede i løbet af dette års første tre måneder op på 12.112 bevilgede våbentilladelser

 

Politikerne er ikke begejstrede

Udviklingen bekymrer delstatens politikere. Således har blandt andre Katharina Schulze, som er talsmand for partiet De Grønne i Bayern, udtalt til den tyske avis Die Welt, at:

 

”Den eksplosive stigning i antallet af småvåben-tilladelser er meget bekymrende,” mener Katharina Schulze og fortsætter:

 

”Vi har ikke behov for, at borgerne i Bayern begynder at bevæbne sig. At være i besiddelse af våben og praktisere selvjustits er ikke et eksempel, vi ønsker at vise.”

 

Læs også
Det varer længe, inden han atter kommer ud: Blev dømt for et kvart tons hash og besiddelse af en AK47 automatriffel

Hun påpeger i den forbindelse, at flere og flere konflikter vil eskalere, hvis folk i stigende grad begynder at bevæbne sig selv.

 

Også i Köln bevæbner tyskerne sig

Det er dog ikke kun i Bayern, tyskerne er begyndt at bevæbne sig på grund af den store invasion af migranter og flygtninge.

 

Også i delstaten Nordrhein-Westfalen, hvor Köln er hovedstaden, er den menige tysker begyndt at anskaffe sig våben til selvforsvar.

 

Ifølge Daily Mail er antallet af licensansøgninger her steget med 14 procent om året.

 

Det var som bekendt her i Köln, at over 1.000 mennesker anmeldte, at de på banegårdspladsen nytårsaften var blevet udsat for røverier og lignende.

 

Samtidig anmeldte over 500 kvinder, at de var blevet groft seksuelt forulempet af især nordafrikanere, som også stod bag diverse røverier med videre.

Læs også
Det er EU’s skyld, at vandscooterbøller kan terrorisere andre – nu vil Pape Poulsen stramme op

 

I Danmark sidestilles gaspistoler med bomber

Medmindre man har tilladelse til at være i besiddelse af bomber eller lignende, er det i Danmark i modsætning til i Tyskland forbudt at være i besiddelse af en gaspistol.

 

Af et svar til Folketingets Retsudvalg, hvor et medlem havde spurgt ind til gaspistoler, fremgår det således, at:

 

”Gaspistoler, gasrevolvere og gaspatroner er derimod omfattet af våbenlovens § 1, stk. 1, nr. 4, som omfatter ”håndgranater, bomber, patroner og lignende som våben eller ammunition fremtrædende genstande, der indeholder eller er beregnet til at indeholde faste stoffeer, væsker eller luftarter, som ved spredning virker skadevoldende, bedøvende eller irriterende, såvel som dele af sådanne våben eller ammunitionsgenstande, samt redskaber til at bringe dem i virksomhed.”

 

Man må sige, at lovgiverne her har været omhyggelige og taget højde for stort set alt, og konklusionen i svaret er da også, at:

 

”Det er således efter den gældende våbenlovgivning forbudt uden tilladelse at være i besiddelse af en gaspistol eller gasrevolver og/eller ammunition hertil. Dette gælder både besiddelse på offentlige steder og på bopælen eller andre ikke offentligt tilgængelige steder.”

 

Læs også
73-årige Lasse Larsen: De kalder Danmark “luderland” og danskere “vantro” – hvorfor er de her overhovedet?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3595009/Germans-apply-small-weapon-license-three-months-2016-2015-citizens-react-huge-number-migrant-arrivals.html

 

http://www.focus.de/politik/deutschland/zahl-kleiner-waffenscheine-steigt-seit-fluechtlingskrise-immer-mehr-buerger-bewaffnen-sich-mit-schreckschusspistolen_id_5537692.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…