Video: Muslimske asylansøgere fører krigen fra Mellemøsten ind i Europa

TV og de store aviser dækker intenst folkevandringen fra Mellemøsten. På langt de fleste fotos er der børn. Kvinder og børn udgør et mindretal af den menneskestrøm, som lige nu er på vej ind i Europa. Størstedelen (72 procent) er mænd. Det fremgår af nye tal fra UNHCR.

 

Denne virkelighed fremgår ikke af mediernes dækning. Her får man heller ikke meget at vide om de store konflikter de føre med sig.

 

Den Korte Avis har bragt flere artikler om asylansøgernes fjendtlighed over for det europæiske samfund.

 

Men nu begynder en ny type konflikter for alvor at vise sig:

 

De krige og stridigheder som er ved at ødelægge Mellemøsten kommer nu til Europa takket være den store folkevandring.

 

Der har de seneste dag mindst tre forskellige steder været voldsomme kampe mellem tyrkere og kurdere: I Stockholm i Sverige. I Frankfurt i Tyskland. Og i Bern i Schweiz.

I går søndag var der voldsomme sammenstød mellem to store grupper på Sergels torv i det centrale Stockholm. Politiet var mødt talstærkt op og brugte blandt andet knipler for at skille de to grupper.

 

13 blev anholdt og to blev sigtet for mishandling. Den mishandlede person kom på hospitalet. (Aftonbladet via Avpixlat)

 

I takt med masseindvandringen er etniske, religiøse og politiske konflikter mellem forskellige indvandregrupper blevet mere omfattende og voldelige. Det er konflikterne fra dårligt fungerende, lavtudviklede samfund, som præges af etniske og religiøse modsætninger og uden demokratiske funktioner, som nu trækkes ind i Europa, skriver Avpixlat.

 

I Bern i Schweiz og i Frankfurt i Tyskland har der været lignende meget voldsomme sammenstød. I Frankfurt var der torsdag et stort slagsmål mellem tyrkere og kurdere. Der blev brugt skruetrækkere, knive og flasker. Et massivt politiopbud gik løs på de kæmpende med knipler. 50 personer blev anholdt:

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…