Video: Præsident Putin overrakte et stort trofæ, så blev han pludselig udsat for en behandling, som han absolut ikke er vant til

Udskriv

Racerkøreren Lewis Hamilton fra Mercedes-teamet vandt i weekenden formel 1 løbet i russiske Sochi.

 

Bagefter kom præsident Putin op på podiet og overrakte Hamilton vinder-trofæet. Da det var overstået, vendte Putin sig om for at gå ned.

 

Men så skete der noget.

 

Hamilton er berygtet for at sprøjte vildt omkring sig med den champagne, som vinderen modtager ved den slags lejligheder. Flasken bliver rystet godt, og så svinger han ellers flasken rundt, så skummet rammer de omkringstående med stor kraft.

 

Som man ser, får Putin et ordentligt sprøjt på ryggen og i nakken! En så respektløs behandling er den russiske præsident bestemt ikke vant til. Vé den undersåt, der måtte vove noget i den retning.

 

Men da det nu var en megastjerne i motorsportens verden, lod Putin sig ikke mærke med noget. Og Lewis Hamilton er så vidt vides stadig i live og bevæger sig frit omkring.

 

Læs også
Video: Fem store hunde venter på postbuddet – de glæder sig til at se ham, og det kan man godt forstå

Sarkastiske kommentarer

Episoden har givet anledning til flere sarkastiske kommentarer på Twitter.

 

En af dem lyder: ”Hvor længe indtil Lewis Hamilton findes død i sit badekar?”

 

I en anden hedder det: ”Putin vil svare ved at give Lewis Hamiltons hjemmeadresse til sin dræberpatrulje mod den politiske opposition.”

 

I øvrigt var det ikke kun Putin, der havde ”fornøjelsen” af at blive oversprøjtet på podiet af Hamilton. En kvindelig medvirkende ved præmieoverrækkelsen fik både kjole, frisure og make-up ødelagt – plus at det under alle omstændigheder er ubehageligt at få den klæbrige væske på sig.

 

Det synes Hamilton åbenbart er utrolig sjovt. Putin holdt masken. Men guderne må vide, hvad han inderst inde mente, at man burde gøre ved sådan en mand.

Læs også
Video: Han har lige været involveret i et skyderi ved Gellerup, nu hilser han frækt til det videokamera, der optager ham – ved du noget om ham

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ