Video: Kvinder i Saudi-Arabien må ikke køre bil – for så risikerer de at blive voldtaget!

MEMRI Youtube

Saudi-Arabien er det eneste land i verden, hvor kvinder ikke må køre bil.

 

Hvordan forklarer man(d) det?

 

Det er nemt nok, mener den saudisk historiker Dr. Saleh Al-Saadoon, som her er på TV.

 

Han konstaterer, at kvinder på Muhammeds tid gerne måtte ride på kameler. Men dermed er ikke sagt, at de skal have lov til at køre bil.

 

Det er der flere grunde til. En af dem er, at bilen kan gå i stå.

 

Dr. Saleh Al-Saadoon forklarer, at der kan være mange hundrede kilometer mellem to byer, så hvad vil kvinder stille op, hvis bilen går i stykker?

 

Den forklaring godtager studieværten dog ikke.

 

Hun spørger Al-Saadoon, hvordan det kan være, at kvindelige chauffører i USA, Europa og andre steder i den arabiske verden sagtens kan klare et motorstop, selvom det skulle ske på landevejen mellem to byer?

 

Det mener den muslimske lærde er nemt nok at forstå:

 

”De (kvinder i Vesten) er ligeglade med, om de bliver voldtaget i vejsiden, men det er vi ikke. På grund af deres skadede moral betyder det ikke noget for dem. I vores kultur er det derimod både et socialt og religiøst problem,” siger manden og fortsætter med sit bud på en optimal løsning:

 

Læs også
Fire fingre i vejret signalerer, hvor alvorlig en situation masseindvandringen har bragt os i

”Løsningen er at importere kvindelige chauffører fra udlandet til at køre vores koner rundt.”

 

Dette forslag vil ifølge den lærde mand tage højde for, at også mandlige chauffører kan finde på at voldtage deres kunder.

 

Det er uvist, hvordan manden forestiller sig, at en kvindelig udenlandsk chauffør skulle være et bedre værn mod voldtægt, hvis bilen går i stå.

 

Men det har Dr. Saleh Al-Saadoon sikkert et svar på. Han er jo fyldt med spændende ideer og iagttagelser. Takket være ham er det nu også slået fast, at kvinder i Vesten er ligeglade med at blive voldtaget.

 

Gad vide, hvad afstumpet, selvhøjtidelig nar hedder på arabisk?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…