Video: En barbarisk kriger fra Islamist Stat græder som et lille barn, efter at han er taget til fange af kurdiske militsfolk

Denne mand er islamistisk kriger, formentlig fra Islamisk Stat. Han er netop blevet taget til fange af den kurdiske Peshmerga milits. Nu sidder han og græder og klynker.

 

Under tilfangetagelsen blev han tilsyneladende ramt i låret af en strømpistol. Men det er jo i småtingsafdelingen sammenlignet med den barbariske behandling, Islamisk Stat giver deres modstandere.

 

Muligvis flæber han også mest af frygt for sin skæbne. Det skulle han nok have tænkt på, inden han meldte sig til at deltage i de islamistiske fanatikeres myrderier.

 

De kurdiske militsfolk har absolut ingen medlidenhed med ham – tværtimod griner de ad hans jamren. Ingen ved bedre end de, hvad krigerne fra Islamisk Stat har på samvittigheden.

 

Videoen blev optaget i december sidste år. Men den har fået nyt liv på nettet. Det skyldes givetvis den groteske kontrast mellem, hvor afstumpet sådan en mand er over for andre, og hvor hurtigt han har til medlidenhed med sig selv.

(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…