Video: Det så voldsomt ud, da Madonna faldt ned ad en trappe under et show – men måske var det fup

Sangerinden Madonnas deltagelse i årets Brit Awards, hvor de store britiske musikpriser bliver uddelt, har skabt enorm medieopmærksomhed.

 

Det skyldes ikke hendes sang, men derimod, at hun faldt ned ad en trappe på vej op mod scenen. Styrtet så dramatisk ud.

 

På vej op ad trappen synger Madonna sangen på hendes seneste single-udgivelse ”Living for love”. Hun er netop nået til ordene ”… took me to heaven and let me fall down” – så falder hun selv ned ad trappen med et brag.

 

Hun er iført en enorm Armani-kappe, som bliver holdt af nogle dansere, og det virker som om en af dem trækker kappen så meget ud, at Madonna mister balancen og ryger bagover.

 

Men tilsyneladende er hun forholdsvis uskadt, hun sunder sig hurtigt og fortsætter sin optræden.

 

Bagefter havde hun også overskud til at reklamere for den ny udgivelse og takke de designere, der havde stået for hendes påklædning.

Var det indstuderet?

Kritiske gemytter har undret sig over, at Madonna så forholdsvis ubesværet rystede faldet af sig.

 

Det har fået dem til at spørge, om faldet i virkeligheden var indstuderet for at give Madonna medieomtale. Måske var det også planlagt til at se meget voldsommere ud, end det i virkeligheden var.

 

Det er ikke så mærkeligt, at en sådan mistanke kan opstå. Madonna har lavet mange opsigtsvækkende mediestunts for at tiltrække sig opmærksomhed.

 

Og det er hun langt fra ene om. Sangere og andre kendisser kæmper indædt om rampelys, og der bruges stadig mere outrerede metoder for at få medierne til at gå i selvsving.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Så hvorfor ikke lave et stort nummer ud af, at ens ekstremt iøjnefaldende Armani-kappe bliver trukket baglæns, så man vælter ned ad trappen?

 

Stor succes

Kendsgerningen er i hvert fald, at optrinnet har haft en enorm pr-effekt for Madonna.

 

De fleste mennesker, der forholder sig til den slags musik, har set videoen eller i hvert fald hørt historien. Mange synes, at det er sejt, at hun bare fortsatte og udstrålede ”the show must get on”.

 

Der er straks sat gang i en større verdensomspændende bevægelse på Twitter under mærket (hashtag’et) #madonnafall.

 

Dermed når sangerinden ud til et hav af unge i de nye net-generationer, hvor hun ellers ikke har det store gennemslag.

 

Effekten ses også på salget af hendes nye udgivelse. Det gik ikke særlig godt – indtil hun røg ned ad trappen. Nu ryger hun op ad hitlisterne. Der er nu også ordentlig kommet gang i hendes nylige plade med ”Greatest hits”.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Så måske er dette slet ikke historien om en berømt sangerindes fald. Måske er det først og fremmest historien om, hvordan hun har fuppet sig til en optur i medierne.

 

Se videoen og døm selv.

 

(Kilde: Daily Mail)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…