Valgkampen afslører Socialdemokraterne som utroværdige vendekåber

Foto: Privat

Socialdemokraterne hverken kan eller vil bevare det Danmark, som vi kender.

 

Vi står på kanten af et folketingsvalg. Socialdemokratiske politikere frygter alvorligt for deres minister- og folketingstaburetter, og derfor bruger Socialdemokraterne nu millioner på at forsikre vælgerne om, at partiet vil skrue bissen på og integrere tusinder af indvandrere.

 

Socialdemokraterne antyder også, og stiller i udsigt til deres bekymrede vælgere, at de ”skrappe krav” til asylindvandrerne vil begrænse tilstrømningen, når de tilrejsende på de sociale medier får nys om, at de fluks bliver sat i arbejde.

 

I Dansk Folkeparti anerkender vi enhver indrømmelse fra andre partier på udlændingeområdet – hvis altså den er ærligt ment, og kun hvis den bliver ført ud i livet.

 

Men vælgerne skal huske, at hver gang Socialdemokraternes akademiserede top er gået med til den mindste opstramning, så er det sket modstræbende og under skrig og skrål og protester fra baglandet. I årtier fortalte Ritt Bjerregaard og andre topsocialdemokrater danskerne, at antallet af indvandrere slet ikke havde nogen betydning, og modige socialemokratiske borgmestre, som advarede om, at bæreevnen i deres kommuner og i store boligområder var overskredet for længst, blev lagt for had.

 

Men igen og igen har vælgerne i såvel meningsmålinger som ved folketingsvalg vist, at deres tillid til, at Socialdemokraterne vil bevare det Danmark, som vi kender, ligger på et stadig mindre sted.

 

Hvis ikke det var for Dansk Folkeparti havde vi ikke i dag haft en 24-års regel, som Socialdemokraterne ikke vover at røre ved. Uden Dansk Folkeparti havde de fem EU-partier ikke følt sig tvunget til at love danskerne, at de aldrig vil overlade dansk politik for indvandring og asyl til EU – eller at de i hvert fald skal være enige om at gøre det!

 

Uden Dansk Folkeparti var Venstre aldrig blevet tvunget til i det mindste at sætte spørgsmålstegn ved de internationale konventioner, som binder os på mund og hånd og forhindrer danskerne i selv at bestemme, hvem og hvor mange, som danskerne finder det forsvarligt at lade nyde godt af deres gæstfrihed.

 

Uden Dansk Folkeparti ville kravet om kontrol af Danmarks grænser aldrig have fået den solide forankring, som enhver meningsmåling har vist. Uden Dansk Folkeparti ville vi ikke i dagens Danmark have en så fri og åben debat om indvandring og islam; en atmosfære af frihed, som vi kan være stolte af, og hvis kvalitet bliver bevist af, at den herskende elite i Sverige fordømmer os. .

 

Det er tydeligt for enhver, at Socialdemokraternes kampagne for at bevare taburetterne retter sig mod de vælgere, som i stigende antal viser Dansk Folkeparti deres tillid. Sådan er den politiske kamp. Men vælgerne skal huske, hvad Morten Bødskov sagde den 3. oktober 1997, da han som kæphøj DSU-formand hånligt afviste den stigende utryghed hos de socialdemokratiske medlemmer: ”Man kan diskutere, om folk med de holdninger overhovedet hører hjemme i partiet”.

 

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Det spørgsmål er endnu mere påtrængende i dag: De socialdemokratiske vælgere bør netop spørge sig selv, om de trods generationers loyalitet stadig hører hjemme i det socialdemokratiske parti.

 

Vil de mon virkelig vælge vendekåberne på valgdagen? Eller vil de stemme på det parti, der som det eneste igennem tyve år har taget deres bekymringer alvorligt?  Vendekåberne eller den ægte vare? Sådan står valget.

 

Morten Messerschmidt er medlen af Europa-parlamentet for Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…