Vandland forbyder bikini og kræver badetøj, der ikke støder muslimerne

Vandlande er meget populært blandt børn og voksne.

Men mange muslimer kommer der ikke, fordi de på flere måder, så vil overtræde de muslimske religiøse love.

 

Det betyder, at vandlandene mister kunder. Og det vil et populært britisk vandland WaterWorld, nu gøre noget ved.

 

En dag indrettet på muslimernes betingelser

WaterWorld vil indrettet vandlandet, så de muslimske kvinder også kan kommer der uden at overtræde Koranens regler.

 

Det er foreløbig kun for en enkelt dag uden for de normale åbningstider. Men det har udløst et ramaskrig blandt englænderne.

 

Water World har planlagt en “Sisters Day”, hvor det skal være muligt for alle kvinder at være med, som det hedder.

 

Men det er reelt muslimer, det handler om. Dem er der mange af i Storbritannien, og de er generelt utilfredse med, at de kun kan komme i svømmehaller og vandlande, hvis de indretter sig på de eksisterende vilkår.

 

Og hvis “Sisters Day” bliver en succes, kan det blive mere permanent, så vandlandet på den måde også får nye kunder.

 

Man kender det allerede fra en del svømmehaller, hvor der er åbningstider, hvor mænd ikke må komme og hvor alle ansatte er kvinder.

 

Men Water World er kommercielt, og de går et stort skridt videre for at få flere besøgende.

 

Engelske kvinder skal indordne sig

Det store nye skridt de tager, er at de lægger op til, at de engelske kvinder skal indordne sig under muslimske regler, hvis de deltager i den særlige kvinde dag.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Dét har skabt stort vrede!

 

WaterWorld skriver, at beklædningen skal være passende efter islamiske regler (“islamically appropriate”).

 

I invitationen står der, at dem, der deltager, rådes til at dække deres “awrah” (nøgenhed), og at de skal være iført lange joggingbukser og en mørk T-shirt (sikkert fordi den ikke er gennemsigtig, når den bliver våd).

 

Ifølge en læser er det et rygte, at bikinien er forbudt. Hun skriver også, at det ikke er rigtigt, at deltagere skal iføre sig lange bukser og t-shirt. Det MÅ de bare gerne den aften – hvilket ikke normalt er tilladt.

 

I teksten fra WaterWorld står der ikke destomindre:

Dress Code Please ensure that your Awrah [nakedness] is covered at all times. Below are a few suggestions on what you can wear: Top Long Loose T-Shirt/Top. Bottoms Leggings 3 Quarter/Full Length Jogging Bottoms. We would also suggest wearing a leotard under the T-shirt or belt over it as it is likely to float up when you enter the water. A dark coloured T-shirt is recommended as white can become transparent when wet.

 

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Der vil kun være kvindelige ansatte, og de vil bevogte indgangen, så man kan være sikker på, at ingen mænd kommer ind på området, hedder det.

 

Vinduerne vil være sorte, så ingen kan kigge ind. Og der bliver indrettet bederum.

 

Planerne om en særlig dag for kvinder med passende islamisk påklædning har udløst en storm af klager. Og flere politikere har tilsluttet sig.

 

“Jeg gad vide hvad der ville være sket, hvis man havde krævet påklædning som var passende for kristne”, siger den konservative Philip Hollobone.

Men WaterWorld holder fast: Vi er stolte af os selv, fordi vi er i stand til at tilpasse os og være mangfoldige, så vi kan imødekomme gæsternes behov.
Blåstempling af helt andre værdier
De muslimske eller islamiske regler bygger på at kvinder i et og alt er underlagt mænd. De betyder en række stærke begrænsninger på kvinders frihed. Det er denne opfattelse af kvinder, som WaterWorld blåstempler.
http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11673975/Water-park-under-fire-for-Muslim-friendly-event.html
Men WaterWorld blåstempler også ideen om et religiøst styret samfund fremfor et verdsligt styret samfund.
Nogen vil indvende, at det jo kun drejer sig om en enkelt dag. Men denne enkelte dag kan hurtigt blive noget mere omfattende. Det har man set gang på gang i takt med at antallet af muslimer er vokset og har presset på for at få islamisk regler til at gælde.
Men denne gang har protesterne været særdeles voldsomme. Så måske bliver det bremset. Men vil det få muslimer til at leve efter de regler som gælder for alle andre?
konflikten er omtalte i mange medier blandt andre:
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…