To indvandrerfamilier strides om en taske med en halv million kroner – og der bliver brugt meget grove metoder

Et udenlandsk par på 33 og 35 år samt deres søn på 8 år havde været i Aarhus for at veksle et stort pengebeløb fra euro til kroner.

 

Pengene skulle angiveligt stamme fra mandens handel med biler.

 

Men da de kom tilbage til Vejle, med en halv million kroner i tasken, blev de overfaldet af en arabisk familie. En mand på 44 år og dennes sønner på 17 og 18 år.

 

Araberne slog parret med et slagvåben, en såkaldt totenschlæger og de sprøjte peberspray mod den otte-årige søn.

 

De tre arabiske mænd er nu fængslet tre uger frem. De nægter sig skyldige og siger, at det var den anden familie, der angreb dem.

 

Den halve million er der ingen spor af.

 

Ifølge Sydøstjyllands Politi var det et vidne der anmeldte episoden. Vagtchef Svend Pedersen siger til Vejle Amts Folkeblad at det er en kompliceret sag.

 

”Det er en mudret sag, som vi skal arbejde meget mere med, for at finde ud af hvad der er op og ned.” (Vejle Amts Folkeblad)

 

Et udtryk for klan- og stammementalitet

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvem pengene tilhører, og hvordan de er tjent.

 

De tre arabiske mænd mente pengene, eller nogle af pengene tilhørte dem. Men i stedet for udrede tvisten på en civiliseret facon, vælger man at løse problemet ved at tage sagen i egen hånd, som det ofte sker i arabiske kulturer.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Det er således en voldsom og brutal kultur, der nu er kommet til en ellers fredelig by som Vejle. Nu er det kommet så vidt, at man skal opleve, at det et 8-årigt barn tilsyneladende bevidst bliver passiviseret med peberspray, ved højlys dag på gaden i Vejle.

 

Denne ”arabiske” adfærd bliver mere almindelig i Danmark efterhånden som flere og flere mennesker fra ikke vestlige, muslimske klansamfund får ophold og asyl i Danmark.

 

Interne stridigheder mellem forskellige grupper af indvandrere fra Afrika, Mellemøsten, Pakistan, Afghanistan mfl. vil i stigende grad belaste politiets og borgernes ressourcer.

 

I Tyskland, som nu forventer at modtage 1,5 millioner asylansøgere i 2015, ser man flere voldsomme sammenstød mellem forskellige grupper, såvel i det offentlige rum som på asyl- og modtagecentre.

 

Og med klan- og stammementalitet følger desværre også et stærkt fornedrende kvindesyn. I Tyskland taler man om en voldtægts-epidemi og myndighedspersoner råder flere steder piger og unge kvinder til at undgå normal påklædning, som for eksempel en kort nederdel eller en nedringet bluse.

 

I Sverige ses samme fart på den kedelige udvikling, men der taler man endnu mindre om problemerne end i Tyskland.

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…