Journalistisk Venstreparti lider et sviende nederlag, men man fortsætter ufortrødent med at præparere befolkningen med de rigtige meninger

Skærmprint You Tube

For anden måned i træk ligger antallet af asylansøgere, der er kommet til Danmark, væsentligt under samme måned sidste år.

 

I årets første seks måneder lå tallet på niveau med sidste år, men så dykkede det i juli måned, og den tendens ser nu ud til at blive fastholdt i august. (Jyllands-Posten)

 

Den ny regering havde gjort det klart, at den ville indføre en lavere integrationsydelse for flygtninge og en lavere børnecheck i deres første tid.

 

Det var dens erklærede mål med de nye ydelser at bringe asyltallet ned. Det mål er altså nået i de to seneste måneder.

 

Man kan ikke slå fast med sikkerhed, om det rent faktisk er de nye ydelser, der er hovedårsagen til faldet. Men noget kunne tyde på, at regeringens politik har virket efter hensigten.

 

Nederlag

Dette er et sviende nederlag for de politisk korrekte journalister.

 

De kæmpede ihærdigt imod blå bloks forslag om lavere ydelser. De gjorde i den forbindelse alt for at sætte spørgsmålstegn ved, at niveauet for de sociale ydelser til flygtninge havde nogen betydning for, hvor mange der kom hertil.

 

Nu må de se i øjnene, at virkeligheden har opført sig, som blå blok sagde, at den ville.

 

Men Journalistisk Venstreparti fortsætter ufortrødent sine anstrengelser for at præparere befolkningen med de rigtige meninger.

 

Et berygtet interview

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Mens valgkampen stod på sit højeste i juni måned, lavede den kontroversielle TV2-studievært Divya Das et interview med Venstres næstformand Kristian Jensen.

 

Kristian Jensen forfægtede sit partis synspunkt om, at niveauet på de sociale ydelser til flygtninge havde væsentlig betydning for, hvor mange der kom hertil.

 

Men så fik han læst og påskrevet af Divya Das. Hun faldt helt ud af rollen som journalistisk spørger og optrådte som aggressiv politisk modstander i stedet.

 

Kulminationen på det berygtede interview kom, da Kristian Jensen henviste til en rapport fra EU’s grænseagentur Frontex, der påpegede, at de sociale ydelsers niveau havde væsentlig betydning for, hvilke modtagerlande asylansøgerne valgte.

 

Divya Das belærte Kristian Jensen om, at det aldeles ikke stod i rapporten. Men det gjorde det. Divya Das gjorde vold på virkeligheden.

 

Den dramatiske udvikling

I de mindre end to måneder, der er gået siden da, har asyl-situationen i Europa ændret sig dramatisk.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Det massive asylpres og sammenbruddet i EU’s asylsystem kan meget vel betyde, at faldet i antallet af asylansøgere til Danmark ikke holder i længden.

 

Selv om de lavere sociale ydelser virker, kan det samlede tryk på Europa blive så stærkt, at situationen i Danmark også påvirkes.

 

I så fald vil blå blok overveje, hvad man yderligere kan gøre for at begrænse asyltallet. Man vil henvise til, at der er grænser for, hvad det danske samfund kan bære, hvis det skal fastholdes i sin nuværende form.

 

Fortegnet billede

Journalistisk Venstreparti på TV bombarderer derimod befolkningen med indslag, der har en gennemgående undertone af, at vi ikke kan afvise de mennesker, der nu presser sig på – uanset hvor mange de er, og uanset, hvad det betyder for det danske samfund.

 

Til det formål leverer man et fortegnet billede af virkeligheden på to centrale områder:

 

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet

Man fremstiller det, som om langt de fleste, der kommer hertil, er flygtninge fra forfølgelse og krig. Men flertallet af dem er efter alt at dømme mennesker, der kommer for at opnå bedre levevilkår. Det er menneskeligt forståeligt, men Danmark kan ikke holde til at tage imod dem.

 

Samtidig forsøger man at give indtryk af, at mange flere asylansøgere ikke vil være noget problem for danskerne og det danske samfund.

 

Divya Das endnu engang

Et slående eksempel på, hvordan politisk korrekte journalister forsøger at gøre det sidste fik man i går aftes på TV2 (kl. 19), hvor studieværten var … Divya Das.

 

Anledningen var en omtale af, at Kolding Kommune nu vil købe parcelhuse for at huse flygtninge. I den forbindelse havde Divya Das et interview fra studiet med Dansk Folkepartis udlændingepolitiske ordfører Martin Henriksen.

 

Dette interview mindede meget om det berygtede interview med Kristian Jensen.

 

Martin Henriksen begyndte at sige, at almindelige borgere, der forgæves søgte en bolig, kunne føle sig svigtet af, at flygtningene kom først i boligkøen. Men Divya Das irettesatte ham med en bemærkning om, at det var en helt anden diskussion.

Læs også
Asylansøger anholdt for voldtægt af 16-årig pige – antallet af asylansøgere dømt for voldtægt er steget markant gennem de sidste fem år

 

Da Martin Henriksen insisterede på, at det i høj grad var led i samme diskussion, forsøgte hun at skære ham af. Hun begyndte oven i købet at belære ham om, at han brugte sproget ukorrekt.

 

Går sine egne veje

Divya Das repræsenterer en særlig grel udgave af Journalistisk Venstrepartis adfærdsmønster:

 

Man nægter at se virkeligheden i øjnene. I stedet konstruerer man sin egen virkelighed, og så forsøger man at pådutte befolkningen den ved at blive ved med at gentage den og lukke af for informationer og synspunkter, som kan anfægte den.

 

Hidtil har erfaringen dog vist, at befolkningen går sine egne veje – uanset Journalistisk Venstrepartis anstrengelser.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…