Et stort opgør om organiseret tiggeri kan give Sverigedemokraterne endnu mere vind i sejlene

Youtube

Horder af svenske venstreorienterede stormede tirsdag aften en metrostation i Stockholm for at ødelægge store annoncer som det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne havde fået sat op på stationen.

 

Ifølge en svensk fotograf på stedet deltog flere tusind mennesker i demonstrationen, som endte i regulær hærværk mod annoncekampagnen.

 

 

De venstreorienterede fatter ikke hvad der sker i samfundet

Hændelsen er et eksempel på hvor lidt de venstreorienterede har fattet af den grundlæggende ændring, der er ved at ske i samfundet.

 

Svenskerne er ved at få nok af den ukontrollable indvandring, og de er især imod det store antal romaer fra Østeuropa, som nærmest oversvømmer Sverige og er til stor gene for borgerne. Det var denne bekymring, annoncerne allierede sig med. Men det forstod de venstreorienterede ikke. De maste bare på i deres selvretfærdighed.

 

Ifølge dem var demonstrationen også rettet mod metroselskabet som tillod reklamerne.

 

”Vi (arrangørerne) er chokerede over at metroselskabet tillader disse typer racistiske holdninger mod en gruppe mennesker i vores samfund,” siger Amie Bramme Sey til The Local.

 

Så de venstreorienterede stormede simpelthen Östermalmstorg station og rev annoncerne ned, som hang oppe under loftet over rulletrapperne. Det skete under voldsom larm og postyr, hvor folk hidsede hinanden mere og mere op.

Det må have været en voldsom oplevelse for de svenskere som er trætte af de mange tiggende sigøjnere.

 

Rumænere i tusindvis

De kommer fra Rumænien i tusindvis, og overalt hvor de kommer frem efterlader mange af dem tonsvis af uhumsk skrald, som de svenske skatteydere så kan få lov at betale for at få destrueret.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

I april anslog myndighederne at der befandt sig mindst 4.100 tiggere i Sverige, det er mere end en fordobling på under et år, og mange svenskeres smertegrænse er nu nået.

 

I en meningsmåling i foråret ønskede 50 procent tiggeriet forbudt

 

 

Sverigedemokraternes annoncekampagne

Problemet med tiggerne optager flere og flere svenskere, men det eneste politiske parti som vil gøre noget ved det er Sverigedemokraterne. I deres kampagne som både er målrettet de svenske vælgere og udenlandske turister skriver de på engelsk.

Læs også
”De kalder os hvide svin”

 

 

”Vi undskylder for rodet her i Sverige. Vi har et alvorligt problem med organiseret tiggeri! Internationale bander laver profit på menneskers desperation. Vores regering vil ikke gøre det nødvendige. Men vi vil og vi vokser med rekordfart. Vi er i oppositionen og vi vil love reel forandring. Vi er Sveriges Demokraterne og vi vil gerne byde velkommen til et bedre Sverige i 20xx.”

 

Men dét blev altså for meget for de venstreorienterede.

 

Sverigedemokraterne politianmelder politiker for at opfordre til hærværk

Ifølge Sydsvenskan er det toppolitikeren i Lund Hanna Gunnarsson som har opfordret til hærværket via de social medier.

 

”Riv dem ned, klister dem over, ødelæg dem, skidtet skal være væk i morgen”, skrev hun til sine venstreorienterede stormtropper. Og som lederen beordrede, folk gik nærmest helt amok i undergrundsbanen.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Hun mener det er en borgerpligt at reagere mod racisme, så det var derfor hun kom med opfordringen, siger hun.

 

”SD er et racistisk parti som sætter mennesker op mod hinanden. Jeg vil ikke se racistiske budskaber i gadebilledet. Hvis der skal være annoncer og reklamer, så skal det være nogle som ikke hetzer eller spreder løgne. Sådanne nogle skal tages væk,” skriver hun i en sms til Sydsvenskan.

 

De bliver ikke sat op igen

Ifølge svenske medier vil reklamerne i loftet ikke blive sat op igen. Man begrunder det med, at det skaber en farlig situation, hvis man vil rive dem ned.

 

De venstreorienterede måtte nemlig op og stå på rulletrappernes gelænder for at få fat i dem, og det kan være farligt.

 

Sverigesdemokraterne accepterer dette, og henviser til, at man stadig har reklameplads andre steder i metro-systemet.

 

Hadetale

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Kampagnen gik i luften mandag, men allerede tirsdag indledte den svenske rigskansler en undersøgelse, der skal afdække om kampagnen er hate-speech. Mange er selvsagt interesseret i, at sætte Sverigedemokraterne i dårlig lys, men reaktionerne på de venstreorienteredes aktion kan meget vel vise sig at være til fordel for Sverigesdemokraterne.

 

“Protesterne er helt sikkert det bedste, SDs kommunikationsafdeling kunne have forestillet sig,” siger Niclas Lövkvist, administrerende direktør for PR-firma Agency.

 

“Målet var naturligvis, at det skulle være kontroversielt, og skabe en masse opmærksomhed.”

 

Det har det også gjort – men at dømme efter flere sverigedemokraters reaktioner er de ikke kede af opmærksomheden om det store tiggerproblem.

 

Link til optagelse af hærvæksaktionen her og her.

 

Link til video om de uhumske lejre midt i de svenske byer her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…