Spritbilist kørte 15 kilometer i den forkerte retning på motorvej

Foto: FDM

Det er nat på den fynske motorvej og derfor ikke megen trafik. Heldigvis. På motorvejen kører nemlig en mand i den forkerte retning. En spøgelsesbilist.

 

Han kører hele 15 kilometer inden han bliver stoppet.

 

“Klokken 04.10 får vi en anmeldelse om en bilist, der kører på motorvejen fra Nyborg til Langeskov i den forkerte side. Det er en 39-årig mand fra Svendborg”, siger vagtchef Thomas Bentsen. (TV2 Fyn)

 

Det viste sig, at manden var plørefuld.

 

“Selv om han måske nok er lokalkendt, skal man have fået en del at drikke, før man kører i den forkerte side af motorvejen”, siger vagtchefen, der ikke vil fortælle, hvilken promille manden blev målt til.

 

Fyns Politi oplyser, at det ikke har haft en særlig påskekontrol, men har fået god hjælp fra borgere rundt omkring i kredsen.

 

Flere steder i landet melder politiet om spirituspåvirkede bilister.

 

Alene på Fyn blev omkring 10 personer natten til søndag blevet taget i at køre i påvirket tilstand på de fynske veje. Deriblandt manden, der kørte den forkerte vej på motorvejen. (TV2 Fyn)

Men også andre steder var der bilister, der havde drukket for meget. Et alvorligt tilfælde blev taget på motorvejen nord for Haderslev. Det var en polsk lastbilchauffør, der blev stoppet  med en udåndingspromille på 2,0.

 

Selv om hans sættevognstog slingrede på motorvejen, var han ifølge vagtchefen ikke særligt påvirket at den høje promille.

 

Flere andre politikredse melder også om spirituspåvirkede påskebilister.

Læs også
Politimand: De kaster for at dræbe – dødsensfarlige sten igen kastet ned på motorvej, så meget ved vi om gerningsmændene
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…