Ikke en eneste religiøs forkynder er nogen sinde blevet nægtet opholdstilladelse – lige meget hvor hadefuld han var

Youtube/Privat

Regeringen mener at ekstremistiske prædikanter med hadefulde budskaber om hellig krig skal nægtes indrejse i Danmark, men hvad mener regeringen egentlig med hellig krig og hadefulde budskaber?

 

Det vil være interessant at få klarlagt, men offentligheden er nød til at vente på et ekspertudvalgs vurdering.

 

Ministeren svarer i en mail til Metroxpress, at “Justitsministeriet, PET mfl. vil udarbejde anbefalinger til tiltag, der kan forhindre, at ekstreme prædikanter rejser ind i Danmark. Anbefalingerne skal foreligge inden sommerferien”. (BT)

 

Spørgsmålet er hvad der skal til, hvad skal de sige, så de nægtes indrejse i Danmark?

 

Og hvad skal det egentlig hjælpe, når en hel del allerede bor her. Dertil kommer, at hvis man vil lytte til disse mænd, så er det jo bare at åbne for internettet.

 

Hvis det ikke var valgår, så ville regeringen næppe komme med sådan et udspil, for det kan vise sig, at få vidtrækkende konsekvenser.

 

Hvad er et hadefuldt budskab

Mener regeringen, at det er hadefuldt at opfordre til udryddelse af alle jøder og kristne med? Helt sikkert ja, fordi det er opfordring til terror.

 

Men hvad med blødere emner, som angår muslimers integration i det danske samfund?

 

Mener regeringen at det er hadefuldt, når muslimer anvender begrebet ”kufr” eller ”kuffar” om ikke-muslimer?

 

Kufr er islams betegnelse for dem der ikke har underkastet sig Allah. De er fjender af islam og skal betragtes som dyr.

Læs også
Debatten om Morten Østergaard og Pernille Skippers valgalliance med islamister afslører rystende uvidenhed om islam

 

Sådan talte  imamen Hajj Saeed til fredagsbønnen den 13. februar, dagen før terrorangrebet mod Krudttønden og den jødiske synagoge i København. Det foregik i Masjid Al-Faruq i Heimdalsgade på Nørrebro.

 

Allah taler hadefuldt om ikke-muslimer

Islamisk lov foreskriver, at muslimer er dobbelt så meget værd som ikke-muslimer.

 

Mange muslimer forstår hellig krig som mission eller dawa. Men når indholdet i dawaen handler om at sammenligne ikke-muslimer med aber og svin, er det så ikke hadefuldt?

 

Hellig krig tolkes ikke kun som mord og nedslagtning af ikke-muslimer. De fleste fører hellig krig på ord.

 

Danskerne vil nok mene, at det ER hadefuldt at kategorisere  ikke-muslimer som mindreværdige dyr, og at der burde være konsekvenser for sådan noget.

 

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

Men det er svært, fordi store dele af islams hus grundlægger sig på opdeling i dem og os, afstanden til de andre, de rene muslimer og de urene vantro.

 

Amerikanske forskere har set på de islamiske kilder, dvs. Koranen og beskrivelserne om Muhammads liv og levned. De har talt op, hvor meget der handler om et kærligt budskab og hvor meget om det modsatte. De konkluderer at mere end 60 procent af det samlede tekstmateriale er negativt.

 

Er det hadefuldt at tale mod demokrati og ligestilling?

Man skulle synes at det er et udtryk for had til folkestyret, når muslimer opfordrer muslimer til ikke at deltage i kommunale og nationale demokratiske valghandlinger.

 

Man skulle også synes, at det er udtryk for had mod piger og kvinder, når imamerne prædiker, at kvinder altid er underlagt mænd, og at de er væsentligt ringere stillet i forhold til mænd, juridisk og socialt.

 

Eller hvad med, at opfordre til ikke at være venner med ikke-muslimer, er det ikke hadefuldt?

 

Det er svært at forestille sig, at kristne præster kunne slippe afsted med sådan noget, uden konsekvenser.

Læs også
Imam kræver udslettelse af kristne, jøder og ateister – men han har intet problem med at nasse på deres samfund

 

Anderledes forholder det sig for muslimerne, som frit kan prædike værdier, som kan være med til at udvikle had og onde handlinger.

 

Man vil næppe købe hyacinter til danskerne, hvis man har hørt imamen tale om de straffe Allah har forberedt de vantro, fordi de er vantro.

 

Et sammentræf

Ifølge Udlændingestyrelsen fik 130 religiøse forkyndere og missionærer opholdstilladelse i Danmark alene  i 2013. Myndighederne har aldrig afvist ansøgninger fra religiøse forkyndere.

 

Ingen er blevet vurderet som en fare for statens sikkerhed, eller anset for en alvorlig trussel mod den offentlige orden, sikkerhed eller sundhed.

 

Danmark er samtidigt et af de europæiske lande der har rekrutteret flest til islamisk stat i forhold til befolkningstal.

 

Læs også
Imam: ”Den kristne jul er en større fare end terrorangreb” – journalist støder på hadefulde budskaber overalt i moskeer

Med andre ord, kunne det se ud til at muslimske forkyndere har haft frit lejde til at radikalisere tusindvis af unge mennesker. Det er jo ikke kun dem som er rejst ud til terroristerne som er radikaliserede.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…