Put et helt nyt hus i indkøbskurven

Foto: Huskongen.dk

Vælg farver og materialer – og put så i kurven. Det lyder måske, som om du er ved at købe tøj online, men i virkeligheden er du ved at designe og bestille dit nye drømmehus. Det skal nemlig være lige så let at bestille et typehus som at shoppe hvilken som helst anden vare på nettet. Det er i hvert fald filosofien hos det nye typehusfirma Huskongen.dk.

 

”I 2011 skulle jeg bygge nyt hus, og mine oplevelser med byggebranchens håndtering af opgaven var ikke specielt positive. De mange valgmuligheder og prisændringer gjorde huskøbet og forløbet uoverskueligt og utrygt – to ting, du ikke ønsker, når du skal investere i familiens fremtidige hjem,” siger Paul Christen Bredahl, der på baggrund af sine oplevelser har startet Huskongen.dk, hvor det skal være let, enkelt og prisfornuftigt at bestille et typehus.

 

Nogle vil måske mene, at man ikke kan sidestille et huskøb med at shoppe tøj online, men her henviser Paul Christen Bredahl til Tesla Motors, som med stor succes har forenklet design- og købsprocessen for biler, der jo som bekendt også er en større investering.

 

Leg med farver og materialer online
Huskøbsprocessen vil Huskongen.dk blandt andet gøre mere overskuelig med en visuelt aktiv hjemmeside. “Det foregår lidt, som når børnene leger med legoklodser. Via et 3D-program kan du lege med farver og materialer og forme dit kommende drømmehus inde som ude. Og samtidig sørger en beregner for hele tiden at vise dig, hvad den samlede pris er på baggrund af dine valg. Det er med til at skabe tryghed og overblik,” forklarer Paul Christen Bredahl.

 

Nyt typehus på 148 kvm. til under 1,1 mio. kroner
Forenklingen af huskøbsprocessen medfører også en yderst konkurrencedygtig pris. Det er nemlig ikke kun for forbrugerne, at processen er blevet strømlinet. Leverandørforhold og kontrakter med de danske håndværkere er klart definerede, og opførelsen styres af én totalentreprenør.

 

”Vi har helt klare aftaler for byggeprocessen, og det hindrer blandt andet uforudsete udgifter.  Det betyder, at vi på nuværende tidspunkt kan opføre et typehus på 148 kvm. til under 1,1 mio. kroner,” siger Paul Christen Bredahl og nævner, at det typisk tager fire måneder at opføre et hus, når byggegrunden er klar.

 

Om Huskongen A/S
Det nye typehusfirma gør det let, enkelt og prisfornuftigt at designe og bestille familiens nye drømmehus. Samtidig sikrer konceptet stor gennemsigtighed i byggeprocessen samt yderst konkurrencedygtige priser på typehuse.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…